Mirela Vaida a răbufnit la adresa soțului abuziv: „Dacă se dă unu mai tare la voi, mieunați pe sub masă” / VIDEO

Mirela Vaida a răbufnit la adresa soțului abuziv: „Dacă se dă unu mai tare la voi, mieunați pe sub masă” / VIDEO © Captură Video

Printre lacrimi îşi acuză soţul că i-ar fi distrus casa, după ce ieri l-a acuzat, în faţa întregii ţări, că ar fi gonit-o din gospodărie şi că ar fi ameninţat-o cu un cuţit! Oana, tânăra mamă care a fugit de teamă, cu cei 3 copii ai săi, simte că trăieşte un coşmar din care nu se mai poate trezi. Femeia care de o săptămână a ajuns, practic, la mila sorţii, e disperată pentru că nu ştie încotro s-o apuce.

Povestea Oanei, tânăra mămică sufocată de abuzurile celui care i-a fost concubin timp de 17 ani, a continuat și astăzi la „Acces Direct”. De această dată, a intervenit telefonic și Bogdan, bărbatul acuzat că aproape și-a căsăpit iubita cu un frigider. La un moment dat, sătulă de afirmațiile omului, Mirela Vaida a răbufnit.

Mirela Vaida, cuvinte dure pentru soțul abuziv

În direct, prezentatoarea l-a întrebat pe Bogdan dacă munca pentru a-și întreține cei trei copii i se pare anormală și a avut de adresat cuvinte dure.

„Eu când aud bărbați din ăștia: dar când ți-am trimis bani ți-a plăcut? Păi, este femeia pe care ai luat-o de la 17 ani, căreia i-ai făcut trei copii! Ți se pare că îi faci un favor dacă îi trimiți săptămânal niște amărâți de bani din Germania? Și ea ce ar trebui să facă? Să facă ce? Să își părăsească copiii și să se ducă pe drumuri, să aducă niște bani dacă n-are posibilitate? Adică, așa ar trebui să vă ridicăm monumente vouă, niște bărbați care oricum nu ieșiți din alcool, care așa vă arătați supremația de bărbat: în casă cu nevasta, să o căsăpiți pe asta. Că dacă se dă unu mai tare la voi, mieunați pe sub masă, asta faceți!”, a fost o parte din mesajul dur transmis de prezentatoare soțului acuzat de abuz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro