Monica Pop, ultima persoană pe care Tamara Buciuceanu a sunat-o! "Îmi pare rău că nu am răspuns". VIDEO

Monica Pop, ultima persoană pe care Tamara Buciuceanu a sunat-o! "Îmi pare rău că nu am răspuns". VIDEO © arhivă

Moartea Tamarei Buciuceanu Botez a venit ca un trăsnet pentru Monica Pop, buna sa prietenă. "Doamna comediei româneşti" a sunat-o de pe patul de spital, dar aceasta, pentru că era cu un pacient, nu a putut răspunde. Acum regretă nespus că nu a sunat-o înapoi şi şi-a amintit de ultimele momente petrecute împreună cu marea actriţă.

Monica Pop şi-a amintit cu durere în suflet după moartea Tamarei Buciuceanu Botez că, atunci când marea actriţă a împlinit 90 de ani, a fost la ea în vizită. Chiar şi atunci, Tamara Buciuceanu Botez a fost persoana care a pregătit totul şi care şi-a surprins musafirii. A cumpărat flori pentru Monica Pop şi pentru o altă prietenă şi le-a aşteptat cu tort. 

"Am fost la ziua de naştere a dânsei în august, pe 10 august şi vreau să vă spun că m-a aşteptat cu flori! Dânsa a cumpărat flori pentru mine şi pentru o prietenă şi a făcut un tort. A fost un om extraordinar, iar în afara scenei nu era un om atât de vesel şi nici nu avea foarte multe lucruri vesele de povestit. Era un om absolut extraordinar şi deosebită, dar încă o dată vă spun că nu era un om foarte vesel, dimpotrivă. Suferinţa cardio-vasculară a dânsei datează de câţiva ani. S-a ţinut extraordinar! În afară de faptul că a fost una dintre cele mai mari actriţe pe care le avea ţara asta, era un pacient extraordinar de serios, în sensul că urma foarte strict tot ceea ce îi spuneau colegii de la cardiologie şi din când în când i-am făcut o vizită, atunci când mi-a permis timpul. Îmi pare foarte rău că nu m-am dus mai mult pentru că nu am avut timp, efectiv", a povestit Monica Pop pentru "Agenţia Vip".

În timp ce îşi amintea de Tamara Buciuceanu şi de tot ce a însemnat marea actriţă atât pentru ea, cât şi pentru teatrul românesc, Monica Pop privea cadoul primit de la ea: o păpuşă. Momentul a emoţionat-o extrem de tare şi încă nu îi vine să creadă că Tamara Buciuceanu s-a ridicat la Ceruri.

"Am o amintire foarte frumoasă de la dânsa, mi-a dăruit o păpuşă. Nu ştiu de ce. Aşa a simţit. Şi păpuşa e acum în faţa mea şi mie nu îmi vine să cred că doamna Tamara Buciuceanu nu mai este. Greu să cred că nu mai este...", a mai spus Monica Pop.

Pe patul de spital, Tamara Buciuceanu Botez a dorit să vorbească cu Monica Pop şi a sunat-o! Aceasta însă, din păcate, nu a putut răspunde şi nici nu a sunat-o înapoi. Acum, este măcinată de regrete!

"Mi-a dat un telefon în urmă cu câteva zile şi nu am răspuns pentru că nu mi-am putut permite în momentul acela, eram cu un pacient. Îmi pare foarte rău, îmi pare foarte rău pentru că nu am putut răspunde şi nici nu i-am dat eu telefon mai târziu... nu am putut", a continuat Monica Pop.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro