Nelu Ploieşteanu i-a împodobit mormântul fiului! Declaraţii sfâşietoare, la un an şi jumătate de la tragedie

Nelu Ploieşteanu i-a împodobit mormântul fiului! Declaraţii sfâşietoare, la aproape două ani de la tragedie © captură video

Se apropia ziua lui de naştere, însă sufletul îi este sfâşiat în bucăţele în prag de sărbători. Cum i-a aranjat Nelu Ploieşteanu mormântul fiului său, care a pierdut lupta cu viaţa la doar 32 de ani?

A trecut mai bine de un an şi jumătate de când Nelu Ploieşteanu şi-a pierdut fiul. Durerea e încă mare, iar familia artistului merge zi de zi la mormânt, pentru a se asigura că locul în care se odihneşte fiul lor arată ireproşabil. 

"Am rămas la ideea că l-a iubit mai mult Dumnezeu. Ni l-a lăsat cât a vrut el. Ştiu că e un înger şi mormântul lui e ca al unui înger. Mergem în fiecare zi de un an şi jumătate. Am luat lumină de la Înviere acum un an şi acum arde aceeaşi lumină. Florile se schimbă din două în două săptămâni. Toţi mergem în fiecare zi", a declarat Nelu Ploieşteanu în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

Nelu Ploieşteanu a rămas cu ideea că Mihăiţă s-a ridicat la Ceruri pentru că a fost iubit mai mult de Dumnezeu. Sigur pe sine de faptul că fiul lui nu a supărat niciodată pe nimeni şi că avea un suflet pur, artistul spune că Mihăiţă se afla acum în dreapta lui Dumnezeu. 

"El nu a supărat pe nimeni nici cu gândul, nici cu fapta. Sunt sigur că este la mâna dreaptă a Bunului Dumnezeu. Copilul meu e un sfânt pentru că nu a deranjat pe nimeni", a mai spus Nelu Ploieşteanu.

Fiul lui Nelu Ploieşteanu, Mihăiţă, a venit pe lume perfect sănătos, dar un banal vaccin făcut la două luni i-a schimbat destinul. Mihăiţă a fost diagnosticat de tetrapareză spastică şi encefalopatie. Imobilizat la pat încă de când era bebeluş, fiul artistului nu putea nici să vorbească. Soţia lui Nelu Ploieşteanu l-a îngrijit zi de zi şi toţi membrii familiei l-au înconjurat cu dragoste. Din păcate, la 32 de ani, Dumnezeu a ales să-l ia lângă el, aşa cum spune Nelu Ploieşteanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro