Nicoleta Dragne, din nou singură! Care a fost motivul despărţirii de Tavi? A spus totul la „Like a star”

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Dragne, din nou singură! Care a fost motivul despărţirii de Tavi? A spus totul la „Like a star” © captură video

Atenţie, domnilor! S-a rupt lanţul de iubire! Nicoleta Dragne, fostă ispită la Insula Iubirii şi concurentă la emisiunea de la Antena Stars moderată de Gabriela Cristea, „Like a star”, a pus stop relaţiei cu Tavi. 

În ediţia de marţi a emisiunii „Like a star”, Nicoleta Dragne a dat o veste bombă! I-a spus adio bărbatului care părea că i-a pus inimioara pe jar: Tavi. Anunţul a fost făcut când nimeni nu se aştepta. Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a aşezat în pat, alături de Roxa şi a ridicat sticla de apă să dea noroc. Câteva secunde mai târziu, a început să-i explice acesteia că ea şi Tavi au hotărât să încheie povestea de iubire, din cauza diferenţelor dintre ea. 

Erau mai multe minusuri decât plusuri în această relaţie, spune Nicoleta, iar ea nu are cum să trăiască o viaţă întreagă cu anumite lucruri pe care le face Tavi. Aşa că, de ce să o mai lungească?

"Dăm noroc pentru femeile singure din casă! Eu şi tu! Păi da pentru cine? Nu fac mişto! Am stabilit că o terminăm pentru că nu avem puncte comune. Suntem diferiţi... Bine, toţi oamenii sunt diferiţi, dar sunt mai multe minusuri decât plusuri şi eu nu pot să trăiesc cu anumite chestii pe care le face el şi nu are rost să ne pierdem timpul", i-a povestit Nicoleta Roxei, la „Like a star”.

Nico şi Tavi îşi oficializaseră relaţia la „Like a star”, după mai multe zile în care concurent a încercat să-i atragă atenţia blondinei. Idila dintre cei doi a durat aproximativ două luni.

Emisiunea "Like a Star" este difuzată de luni până vineri, la Antena Stars, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00, dar şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45. În fiecare sâmbătă este desemnat Star-ul Săptămânii, cel care face regulile casei pentru următoarele şapte zile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro