Nuami Dinescu, despre boala de care ar fi suferit Cristina Ţopescu: "Oboseşti să le spui oamenilor că te-a deranjat" / VIDEO

Nuami Dinescu, despre boala de care ar fi suferit Cristina Ţopescu: "Oboseşti să le spui oamenilor că te-a deranjat" / VIDEO © arhivă

Moartea Cristinei Ţopescu a venit ca un trăsnet asupra României. Printre cei care au iubit-o şi care au văzut-o pe jurnalistă în ultima perioadă din viaţă se numără şi Nuami Dinescu. Actriţa a dorit să facă lumină în ceea ce priveşte boala de care s-a spus că ar fi suferit Cristina Ţopescu: depresia.

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare duminică seară, 12 ianuarie. Jurnalista s-a stins din viaţă singură, în casă, alături de ea, fiind doar căţeii de care avea grijă. La scurt timp de la aflarea veştii, mai mulţi dintre cei care au cunoscut-o pe Cristina Ţopescu au dezvăluit că realizatoarea tv ar fi suferit de depresie. 

De cealaltă parte, Nuami Dinescu, invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP", susţine că jurnalista "nu era un om pe care să-l copleşească depresia şi care să nu trăiască decât dacă ia un pumn de pastile şi să nu se dea jos din pat 20 de zile. Nici vorbă! Eu am perioadă în care nici pe mama, nici pe sora mea, nici pe nimeni! Pentru că sunt şi eu ţâfnoasă, le am şi eu pe ale mele... Şi pentru că la un moment dat oboseşti să le spui oamenilor că te-a deranjat aia, că te-a durut aia... Atunci te retragi şi îţi tragi sufletul".

Nuami Dinescu şi Cristina Ţopescu s-au văzut ultima dată pe 22 decembrie, atunci când au şi vorbit despre ce ar fi urmat să facă împreună: un proiect de suflet, pentru animale. Tot atunci, Cristina Ţopescu i-a povestit extrem de fericită de noua colaborare cu Ministerul Sănătăţii.

"Pe 22 am vorbit şi era foarte bucuroasă că începe o colaborare ca şi consilier la Ministerul Sănătăţii. Mi-a zis că se bucură că o să reuşească poate să mişte ceva", a mai povestit Nuami Dinescu la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro