O mamă de 29 de ani își strigă disperată suferința! Anca susține că fetița de 2 ani i-a fost furată iubit! „Mi-a oferit 50.000 de euro să îi vând copilul” / VIDEO

O mamă de 29 de ani își strigă disperată suferința! Anca susține că fetița de 2 ani i-a fost furată iubit! „Mi-a oferit 50.000 de euro să îi vând copilul” / VIDEO © Captură Video

La doar 29 de ani, Anca Constantin trăiește o suferință fără margini! Tânăra susține că nu și-a mai văzut fetița de nici 3 anișori de aproape un an de zile, de când aceasta a fost furată de iubit. 

Anca nu își mai găsește liniștea de 10 luni. Tânăra de 29 de ani a povestit la „Acces Direct” că fiica ei a fost furată de iubitul său, după ce a amenințat-o de mai multe ori că o va răpi. Ba mai mult, mama îndurerată susține că la un moment dat bărbatul i-ar fi oferit suma uriașă de 50.000 de euro pentru a-i vine copilul.

Anca Constantin a mărturisit în cadrul emisiunii că ea și tatăl fetiței de 2 ani și jumătate s-au cunoscut în jurul anului 2016, întâlnindu-se pe un aeroport. De atunci, cei doi au rămas împreună.

 „În jurul anului 2016 l-am cunoscut pe tatăl fetiței în aeroportul din Iași. Aterizând în aeroportul din Germania m-a acostat și m-a întrebat cum să ajungă la gară. I-am zis că oricum îi arată panouri drumul către gară, dar m-a rugat foarte frumos totuși să îi arăt drumul că e pentru prima oară în Germania”, a spus tânăra la Acces Direct.

În continuare, Anca Constantin a spus că a născut fetița de 1 iunie 2017. Potrivit spuselor tinerei, bărbatul nu și-a dorit niciodată fetița și i-ar fi zis să facă avort.

„În anul 2017 pe 1 iunie am născut fetița. Pe timpul sarcinii mi-a zis să fac avort. Eu nefiind de acord cu așa ceva i-am spus că eu nu pot face avort și după, la 6 luni mi-a oferit suma de 50 de mii de euro să îi vând copilul. Se ocupă cu foarte multe ilegalități din câte știu”, a povestit Anca.

Fetița de nici 3 ani ar fi fost furată din brațele fratelui Ancăi, smulgând-o efectiv, potrivit spuselor tinerei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro