Schimbare de proporţii în viaţa Oanei Radu, la aproape trei luni de la moartea iubitului. "Nu mai puteam" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Schimbare de proporţii în viaţa Oanei Radu, la aproape trei luni de la moartea iubitului. "Nu mai puteam" © spynews.ro

Au trecut aproape trei luni de la moartea iubitului Oanei Radu. Alin s-a stins din viaţă după ce a fost incendiat de un bărbat pe scara blocului. Artista îşi găseşte cu greu liniştea şi încearcă să-şi ocupe timpul cu fel de fel de proiecte. Recent, a luat o decizie importantă!

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de un vecin în scara blocului în care se afla apartamentul său din Craiova. După câteva zile în care admiratorii artistei s-au mobilizat şi au donat sânge pentru el, sperând, la fel ca Oana Radu, că acest coşmar se va termina şi că Alin îşi va reveni, a venit vestea fulgerătoare. Alin a pierdut lupta pe 7 septembrie. 

Din acel moment, viaţa Oanei Radu s-a schimbat complet. Pentru că nu mai putea să vadă locul în care trăise şi construise totul cu Alin, a luat hotărârea să se mute într-un alt apartament. Aşa că, zis şi făcut. Oana Radu a lăsat vechea casă aşa cum era, şi-a luat câteva lucruri şi s-a refugiat într-un apartament gol. 

"M-am mutat. Nu mai stau unde stăteam înainte pentru că, evident, nu mai puteam să stau în casa aia", a spus Oana Radu la Antena Stars.

Oana Radu, declaraţii despre noul presupus iubit

Oana Radu s-a pozat alături de Cătălin Dobrescu, lăsând loc interpretărilor. Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", vedeta a mărturisit că între ea şi Cătălin Dobrescu nu este nimic mai mult decât o frumoasă prietenie de ani de zile. Oana Radu a precizat însă, din nou, că orice ar face nu este nimic din ceea ce Alin, fostul său iubit, nu şi-ar dori pentru ea!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro