Oana Radu rupe tăcerea, dupe ce a fost acuzată de admiratori că face giveaway-uri false: „Într-adevăr, am...”

+3 click pentru
galerie

Oana Radu rupe tăcerea, dupe ce a fost acuzată de admiratori că face giveaway-uri false: „Într-adevăr, am...” © arhivă

Oana Radu, în mijlocul unor noi controverse! De data aceasta, din pricina unor giveaway-uri de pe Instagram. Artista a răspuns după ce a fost acuzată de admiratorii de pe rețelele de socializare că face astfel de concursuri false, cel  mai probabil pentru a-și crește numărul urmăritorilor. Care este adevărul? Ei bine...

„Au trecut luni și nici pe ăla nu l-a arătat,” a fost comentariul scris de unul dintre urmăritorii săi, cu referire la un giveaway organizat de Oana Radu. Așa a apărut zvonul că artista și-ar înșela fanii, organizând astfel de concursuri false. 

Adevărul este însă, altul. Oana Radu a explicat că ea a încercat mereu să posteze când admiratorii și-au primit lucrurile câștigate, menționând că ea nu face giveaway-uri pentru a-i crește numărul urmăritorilor, ci le face din propria dorință.

„Eu am încercat să postez oamenii care au primit lucrurile. Dacă nu câștigă și nu se uită la story-uri au impresia că sunt false. Pe mine nu mă încălzește nici dacă mă cred oamenii, nici dacă nu mă cred. Eu nu fac giveaway ca să îmi dea lumea follow, ci le fac pentru că așa vreau. Am postat ori de câte ori oamenii au câștigat, acum ce pot face mai mult?”, a declarat Oana Radu pentru Antena Stars. 

Vedeta a explicat apoi că ei nu îi dă nimeni bani pe aceste giveaway-uri și că sunt făcute în totalitate de ea. Mai mult, Oana Radu a menționat de un giveaway cu un colier de 7.000 de euro! Artista spune că a întârziat cu extragerile, dar concursurile organizate de ea sunt pe bune. 

„Astea sunt făcute de mine, mie nu îmi dă nimeni bani. Am cumpărat un colier de 7000 de euro pe care îl dau cadou. Într-adevăr am întârziat cu extragerile, dar importat este că am dat”, a continuat Oana Radu.

„Am dat pe un telefon 5.000 de lei, adică nu știu cine ar da atât”, a menționat apoi aceasta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro