Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei! "Facem eforturi" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei! "Facem eforturi" / VIDEO © arhivă

Oana Roman a oferit primul interviu după împăcarea cu Marius Elisei! Care a fost motivul despărţirii, dar şi ce îşi doreşte vedeta de la anul acesta? Nu a lăsat loc de interpretări!

Oana Roman şi Marius Elisei au lăsat pe toată lumea cu gura cascată în acestă săptămână, când au ales să se împace în direct, la Antena Stars! Cei doi s-au sărutat în faţa camerelor şi au uitat de toate problemele! 

După acest episod emoţionant, într-un interviu acordat pentru Star Matinal de Weekend, Oana Roman a afirmat că ea şi Marius Elisei sunt bine şi că perioada în care au stat despărţiţi i-a ajutat. De acum înainte, atât ea, cât şi el vor face eforturi să formeze o familie cât mai aproape de perfecţiune.

"Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie", a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Şi... cam atât despre relaţia lor! Oana Roman a precizat că nu îşi doreşte să mai facă alte declaraţii despre ce se întâmplă între ea şi Marius Elisei, dat fiind faptul că există nişte aspecte în viaţa fiecărui om care ar trebui să rămână mai puţin cunoscute celorlalţi. 

"Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri... Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare, vorbesc despre ele, dar până la un punct", a spus Oana Roman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro