Ozana Barabancea, colegă cu fiul ei, Andrew! "I-am zis când mă vede pe hol să nu-mi spună mamă" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ozana Barabancea, colegă cu fiul ei, Andrew! "I-am zis când mă vede pe hol să nu-mi spună " / VIDEO © Instagram

Ozana Barabancea continuă să ne surprindă! Vedeta a dezvăluit că, mai nou, este colegă cu fiul ei, Andrew. Ea la master, el la licenţă! Şi dacă se întâlnesc pe holul instituţiei, să nu cumva să-i spună "mamă". Iar asta nu e tot...

Ozana Barabancea vrea să facă totul ca la carte! Aşa că, deşi are propria orchestră, a hotărât să facă şi masterul la Universitatea de Muzică în dirijat de orchestră. Vedeta a fost extrem de ocupată în ultima perioadă, şi cu concerte, şi cu filmări, şi cu examene... Dar totul merită! Acum, este colegă cu fiul ei, Andrew. 

Mândră din cale-afară că Andrew a intrat la licenţă la jazz, Ozana Barabancea a declarat la "Răi Da Buni" că fiul ei o susţine în ceea ce vrea să facă. De altfel, Ozana Barabancea a ştiut întotdeauna cum să le fie alături copiilor şi să le arate cât de important este în viaţă să ai un sprijin.

"Am avut examen, am dat la master la UMB, la Universitatea de Muzică. Al treilea master! Sunt colegă cu fiul meu. El este la licenţă, la jazz. A intrat la jazz, bucurie mare! Iar eu sunt la al treilea master, fac master în dirijat de orchestră. Sunt foarte fericită. Am orchestra mea, dar am vrut să fac o chestie absolut temeinică... Am prins drag, am prins gustul ăsta. Am vrut să o fac cât se poate de serios. I-am zis când mă vede pe hol să nu-mi spună mamă. Deocamdată nu ne-am întâlnit", a declarat Ozana Barabancea la "Răi Da Buni".

Ce notă a obţinut Andrew la bacalaureat

"Eu am picat treapta întâi, deci acum sunt mândră de copiii mei. Acum sunt mândră că ceea ce n-am putut eu să fac, fac copiii mei. Nu e notă foarte mare , 7.31, dar e bine. Nu-mi pasă decât de faptul că am trecut cu bine. Anul acesta au fost amândoi unul după altul. Nu mi-a fost frică, el mi-a zis să am încredere în el", a declarat Ozana Barabancea, la Agenția Vip în urmă cu câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro