Prima reacție a manelistului acuzat de infidelitate, după ce amanta dansatoare a rămas însărcinată: ”Ești mai vulpiță ca vulpița”

Prima reacție a manelistului acuzat de infidelitate, după ce amanta dansatoare a rămas însărcinată: ”Ești mai vulpiță ca vulpița” © arhiva

Flori dansatoarea susține că a avut o relație amoroasă cu un artist celebru de manele de la noi, iar acesta a lăsat-o însărcinată. Bărbatul neagă cu vehemență sarcina dansatoarei și mai mult de atât, i-a adresat cuvinte jignitoare. 

Invitată în emisiunea Agenția Vip, Flori, o tânără dansatoare susține că s-a iubit cu un celebru artist de manele de la noi. Rodul iubirii celor doi se află chiar în pântecele acesteia care spune că este însărcinată. 

Artistul a intrat în direct pentru a face primele declarații referitoare la aceste acuzații pe care dansatoarea i le face. Cântărețul neagă cu vehemență că ar fi lăsat-o pe aceasta însărcinată, însă nu exclude că nu o cunoaște. Manelistul susține că a ajutat-o de mai multe ori și chiar că i-a plătit chiria. ”Nu pot să o numesc relație faptul că ne-am văzut de mai multe ori, am fost la evenimente. Am ajutat-o, i-am plătit chiria de foarte multe ori, am fost alături de ea[...] Ești mai vulpiță ca vulpița”, spune cântărețul la Antena Stars. 

La discuție a intervenit și soția ”bărbatului infidel”, foarte nervoasă și care a vrut să-l dea pe acesta afară din casă. ”Asta e un nenorocit, nu o să mai stai aici”, i-a adresat aceasta, fiind extrem de supărată la auzul cuvintelor. 

Dansatoarea cu greu a putut să vadă scenele ce s-au petrecut, iar în momentul în care aceasta a negat că este însărcinată cu copilul lui,  a izbucnit în lacrimi.   


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro