VIDEO / Rafaelo, ”lipiciul” dintre Vulpița și Viorel! Artistul a reușit să-i convingă să facă împreună o piesă

Rafaelo, lipiciul dintre Vulpița și Viorel! Artistul a reușit să-i convingă să facă împreună o piesă © captura foto

O altă poveste e pe cale să se scrie, iar primele locuri din tranding să fie din nou luate de Rafaelo care va lansă o piesă cu Viorel, însă asta nu e tot! Piesa o va avea ca invitată și pe Veronica și cu toți sunt pregătiți pentru lansarea marelui hit! 

După ce lansat o piesă cu Vulpița și timp de câteva zile a fost pe primele locuri în topul preferințelor de pe YouTube, Rafaelo e decis să dea din nou lovitura. 

Aceasta le-a propus soților Stegaru să facă împreună o nouă melodie, și iată că acest lucru se va întâmpla. Deja piesa a fost întregistrată, iar videoclipul filmat, și în curând vor lansa marele hit, care se anunță spectaculos din toate punctele de vedere.

Deși relația cu Viorel nu mai merge ca înainte, Rafelo a reușit să o convingă pe Veronica să facă împreună această melodie și să pună punct războiului dintre ei, cel puțin pentru o perioadă. Zis și făcut! Aceștia au mers împreună la studio-ului artistului și au intrat rapid în camera de înregistrate unde au tras vocile pentru hit-ul lor. 

Deși astăzi nu este într-o stare tocmai bună în platoul Acces Direct, Veronica părea foarte entuziasmată de colaborare, la fel cum este și soțul ei Viorel care imediat a acceptat propunerea manelistului, fără să aibă ceva împotrivă, deși atunci când soția a lansat piesă a fost foarte revoltat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro