Război total între Călin Geambaşu şi mama copilului său! "Au fost şi agresiuni din partea lui!". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Război total între Călin Geambaşu şi mama copilului său! "Au fost şi agresiuni din partea lui!". VIDEO © captură video

În luna martie a anului 2018, Călin Geambaşu şi Angelica Cadar pozau în familia perfectă. Doar că, la scurt timp, Angelica a părăsit căminul conjugal, fiind momentul în care a pornit o serie de scandaluri. Acum, după o perioadă în care amândoi au stat departe de ochii presei, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Angelica Cadar a mărturisit în platoul emisiunii "Xtra Night Show" că ea şi Călin Geambaşu au avut o "înţelegere" potrivit căreia trebuiau să pară cuplul perfect, mai ales în faţa copilului lor, Davin, până când acesta împlinea 14 ani. Doar că, la un moment dat, Angelica Cadar a cedat, şi-a pierdut stima de sine şi, din cauza certurilor şi a discuţiilor interminabile, spune ea, a hotărât să-şi planifice "evadarea".

"Au fost atât de multe certuri încât am ajuns la epuizare. Noi am avut o relaţie ca o familie. Nu eram o familie fericită, dar eram o familie. Atât timp cât eu locuiam în casa lui cu copilul şi făceam mâncare, plecam în concedii împreună... În această abordare au apărut foarte multe presiuni şi discuţii. Călin a propus să stăm aşa până copilul face 14 ani. Totul este calculat. De când ne-am cunoscut mi-a prezentat un plan, ca şi cum ar fi un fel de vacanţă veşnică în Tenerife. Era ideea să fie tot timpul soare, veselie...", a povestit Angelica Cadar la "Xtra Night Show".

Cât despre chestionarul adresat de Călin Geambaşu Angelicăi Cadar în urmă cu mult timp, femeia a povestit că atât ea, cât şi tatăl lui au primit acel set de întrebări. Însă, tatăl lui Călin Geambaşu nu a apucat să îl "predea" semnat, dat fiind faptul că a început scandalul.

În cadrul discuţiei despre acest chestionar, Angelica Cadar a făcut o declaraţie cutremurătoare! Femeia susţine că a fost agresată şi înregistrată de Călin Geambaşu. 

"El a făcut chestionarul. Şi tatăl lui a primit acest chestionar. Eu şi tatăl lui am fost mereu puşi într-o socoteală. Avea pretenţii ca noi să facem lucruri aşa cum spune el. Tatăl lui nu a mai apucat să-i dea chestionarul semnat pentru că a început conflictul. Dacă încercam să ripostez, presiunile erau şi mai mari. Nu e o bătaie aşa cum vedem în filme, dar agresiuni au fost. Nu am fost agresată de la început, la început am crezut că vom învăţa împreună ce înseamnă iubirea. Eu sunt înregistrată de el din anul 2008", a mai spus mama copilului lui Călin Geambaşu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro