VIDEO / Reacție violentă în casa Like a Star. Mădălin, lovit peste față de Ana. ”Faci asta cu cine vrei tu, nu cu mine”

+3 click pentru
galerie

Reacție violentă în casa Like a Star. Mădălin, lovit peste față de Ana. ”Faci asta cu cine vrei tu, nu cu mine” © captura foto

Faptul ca Ionatan a fost eliminat din casa Like a Star a creat isterie în competiție, iar Mădălin este destul de furios că prietenul său a fost eliminat. Acuzând-o pe Ana că l-a votat să plece, concurenta i-a dat o palmă peste față tânărului.

Ionantan a fost eliminat din casa ”Like a Star”, iar plecarea lui a rămas urme adânci în sufletele concurenților cu care acesta a devenit prieteni în competiția de la Antena Stars. 

Mădălin, unul dintre tinerii care s-a înteles cel mai bine cu Ionatan este extrem de supărat după plecarea acestuia din competiție și se gândește serios că cineva a plănuit și a gândit bine strategia de-al vota și de-al elimina. 

Într-o discuție cu Ana, tânăra pe care Mădălin o acuză că i-a votat prietenul pentru eliminare, bruneta nervoasă a avut o reacție violentă la adresa acestuia și i-a dat o palmă peste față.

”Tu nu îți permiți cu mine, îți permiți cu cine vrei tu”, a fost replica lui Mădălin după cea ce s-a întâmplat. Nervos pentru palma pe care a primit-o, concurentul a strâns-o tare de mână pe Ana și nu a vrut să o mai lase să plece. Acesta a mai spus că va afla cu siguranță cine a contribuit la eliminarea prietenului său din competiție. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro