Rona Hartner a anulat nunta din România! De ce a fost nevoită să ia această decizie

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner a anulat nunta din România! De ce a fost nevoită să ia această decizie © arhivă

Rona Hartner a reuşit să treacă cu bine de problemele de sănătate, fiind diagnosticată cu cancer la colon şi, în curând se pregăteşte să facă nunta! Doar că, planurile artistei au fost date peste cap. Deşi trebuia să facă cununia civilă în Franţa şi cea religioasă în România, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, se va căsători cu Herve Camilleri, cunoscut ca DJ HMJ, pe 5 octombrie. Iniţial, vedeta anunţase că va face nuntă ortodoxă în România, doar că, în ultimele zile s-a gândit mai bine şi şi-a dat seama că nu ar fi o idee foarte bună să organizeze şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Aşa că, a anulat evenimentul care trebuia să aibă loc în România.

În Franţa, pe 5 octombrie, pe Coasta de Azur, va avea loc cununia civilă. La eveniment vor participa aproximativ 150 de invitaţi care, apoi, vor petrece alături de însurăţei într-un club. 

Deşi a renunţat la nunta din România, Rona Hartner nu a renunţat la ideea de a respecta mai multe din tradiţiile româneşti. Va purta o rochie specifică zonei Maramureşului, iar tocmai de la Londra, o românca se va duce în Franţa pentru a pregăti tortul.

De asemenea, meniul va fi atât franţuzesc, cât şi românesc. Patru bucătărese din România vor pregăti sărmăluţe şi alte preparate iubite în ţara noastră. 

"Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluţe... Am o fanfară care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie!", a mărturisit Rona Hartner pentru "Răi Da Buni".

Artista a precizat că a fost foarte dezamăgită pentru că, deşi familia ei din Canada reuşeşte să facă un efort şi să participe la evenimentul din Franţa, prietenii pe care Rona Hartner îi are în România nu s-au putut organiza într-un timp atât de scurt pentru a-i fi alături în acest moment important pentru ea şi viitorul soţ. 

"Am fost foarte dezamagită. Familia mea din Canada vine, dar cei din România nu vin. Am fost foarte dezamăgită pentru că prietenii mei din România sunt ocupaţi în acest weekend... Am preferat să rămân la o singură nuntă şi la cea religioasă o să-i strâng pe toţi. Ei nu pot de data asta... Noi am decis acum o lună că ne căsătorim... N-a putut lumea din România să se organizeze, dar culmea, din Canada vine toată familia!", a mai spus Rona Hartner. 

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner

Cât despre starea de sănătate, Rona Hartner a mărturisit că totul merge spre bine! Are ultima şedinţă de chimioterapie cu 10 zile înainte de nuntă şi, în fiecare zi, înoată câte jumătate de oră, lucru care o ajută să se simtă mai bine. Doar că, nu înoată într-un bazin, ci în Marea Mediterană!

"Înot în fiecare zi o jumătate de oră... în Mediterană! Ultima şedinţă de chimioterapie o am cu 10 zile înainte de nuntă. Pe 25 septembrie am chimioterapie şi pe 5 octombrie mă căsătoresc"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro