S-a rupt lanțul de iubire? Viorel a amenințat că pleacă la gară! Veronica nu știe nimic de soțul ei: „Mi-a zis că vrea să plece. Bagajele sunt făcute” / VIDEO

S-a rupt lanțul de iubire? Viorel a amenințat că pleacă la gară! Veronica nu știe nimic de soțul ei: „Mi-a zis că vrea să plece. Bagajele sunt făcute” / VIDEO © Captură Video

Veronica și Viorel, în pragul despărțirii? Între cei doi soți pare să nu mai existe nicio cale de împăcare. Sătul de certurile și tensiunile din căsnicie, soțul Vulpiței nu a stat pe gânduri și și-a făcut bagajele, amenințând că pleacă la gară!

Soții Stegaru trec prin cea mai tensionată perioadă din căsnicia lor. Certurile par că nu se mai termine, iar cuvintele jignjitoare și reproșurile sunt la ordinea zilei.

Ieri, după terminarea emisiunii, între Viorel și Veronica a avut loc un nou scandal monstruos. Chiar dacă cu doar ceva timp în urmă bărbatul susținea că nu se vede în viitor fără Vulpița și că vrea să facă orice pentru a o recuceri, acum acesta s-ar fi săturat de toate disputele, așa că și-a făcut bagajele și a amenințat că merge la gară cu gând de plecare.

„Nu știu unde e Viorel. Mi-a zis că vrea să plece. Bagajele sunt făcute. Mi-a zis că merge la gară”, a spus Veronica la Acces Direct.

Deși în urmă cu câteva zile Viorel a mers până și la consilier pentru a primi sfaturi în dragoste, pregătit să se schimbe în bine pentru Veronica, bărbatul ar fi continuat să îi vorbească urât, lucru mărturisit de Vulpița astăzi.

„Alte chestii. (...) Multe certuri, a zis că nu mă descurc singură. Poate să plece, să se ducă și la doamna Ilinca. Actele au fost toate luate, jumătate la el, jumătate la mine”, a mai spus Vulpița.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro