Saveta Bogdan trece prin momente cumplite. Artista a izbucnit în lacrimi, în direct / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Saveta Bogdan trece prin momente cumplite. Artista a izbucnit în lacrimi, în direct / VIDEO © Captură Video

Saveta Bogdan, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, trece printr-o perioadă extrem de grea. Invitată la Agenţia VIP, cântăreaţa a povestit pe îndelete despre suferinţa cumplită care îi sfâşie sufletul.

Saveta Bogdan face parte dintr-o familie frumoasă, de oameni simpli. Din păcate însă, unul dintre fraţii ei, Maxim, se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar spusele medicilor nu sunt prea încurajatoare. Îndrăgita cântăreaţă a povestit la Agenţia VIP că boala l-a lovit pe fratele său de nicăieri, deoarece părea un om complet sănătos.

"El toată viaţa a muncit pe şantier. A fost şef de şantier, a avut funcţii destul de bune, a fost prin Germania şi prin Israel, peste tot. Un om tare, voinic cât un munte", a povestit Saveta Bogdan despre fratele său, cu sufletul strâns de durere.

Deşi ea şi fratele său nu s-au mai văzut de aproximativ 2 ani de zile, cei doi menţin o legătură strânsă şi vorbesc la telefon aproape zilnic. Cântăreaţa a fost şocată atunci când l-a văzut pe Maxim la spital, fiind complet schimbat de boală.

"Noi trebuie să ne mai controlăm din când în când. Trebuie să facem şi problele hepatice. A dus pe picioare o hepatită B, fără să ştie. Nu a simţit absolut nimic. Şi când l-am văzut azi la spital am început să plâng, să urlu... şi el şi eu.  E foarte schimbat. E atât de slab... Slab şi la faţă şi la mâini. Nu mănâncă, nu are poftă de mâncare", a măturisit artista la Agenţia VIP.

Fratele Savetei Bogdan a fost operat la ficat. Acesta a avut o tumoare, iar acum atât cântăreaţa, cât şi apropiaţii săi speră să se facă bine. Într-una dintre vizitele de la spital, vedeta şi-a cerut iertare de la fratele ei, având şi acum lacrimi în ochi.

"Mi-am cerut iertare, dacă l-am supărat  vreodată cu ceva. Am vrut să îi duc un preot să îi fac o rugăciune, să fac ce trebuie că aşa sunt învăţată eu, dar a zis că nu vrea... Acum sperăm să se facă bine. Am stat de vorbă şi cu doctoriţa şi a zis că ar fi şanse, acum să sperăm că va fi bine"., a mai spus Saveta Bogdan în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro