Scandal fără precedent în familia Stegaru! Vulpița amenință că a făcut un gest șocant din motiv că vrea să se despartă de Viorel / VIDEO

Scandal fără precedent în familia Stegaru! Vulpița amenință că a făcut un gest șocant din motiv că vrea să se despartă de Viorel / VIDEO © Captură Video

Veronica l-a scos din minți pe Viorel. Tânăra din Blăgești amenință că a făcut un gest șocant. Totul din cauza faptului că nu vrea să nu-i mai poarte numele soțului său!

După ce telespectatorii i-au putut urmări pe Veronica și Viorel în timp ce se distrau pe cinste când făceau curățenie mai ceva ca o echipă în locuința lor, aceștia au fost martorii unor scene șocante.

Viorel pare să fi ajuns în pragul disperării. După ce s-a ținut zile întregi după soția sa, apelând la diverse modalități în încercarea de a o cuceri, Veronica i-a mai dat o „lovitură” și a făcut un anunț șocant.

La început, Vulpița a anunțat că nu își mai găsește buletinul. Chiar dacă l-a căutat peste tot, actul de identitate ar fi dispărut subit.

„Nu știu unde este. (...) În geantă nu este. Ieri l-am avut toată ziua și astăzi nu este”, a spus Veronica pentru Acces Direct.

Ceea ce a urmat l-a șocat pe Viorel. Veronica i-a spus că și-a rupt buletinul ca să nu mai fie pe numele lui și că l-a aruncat la gunoi.

„Nu mai vreau să fiu pe numele tău. E rupt (n.r. buletinul). L-am rupt în două, ca să nu mai fiu pe familia ta”, a mărturisit Vulpița.

Astăzi, prezentă în platoul „Acces Direct”, Vulpița a spus că nimic nu este real și că de fapt buletinul nu este rupt, ci că doar a vrut să îi dea o lecție soțului său.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro