Scandal monstru între fraţi, pentru casa părintească! Ameninţări fără precedent. VIDEO

Scandal monstru între fraţi, pentru casa părintească! Ameninţări fără precedent. VIDEO © captură video

Scandal monstru între fraţi! Mărul discordiei: casa părintească. Una dintre surori spune că e ameninţată de fraţi şi că nu e lăsată să intre în casa care le-a rămas moştenire tuturor. Ba chiar ar vrea s-o lase fără nimic din avere, acuză femeia. 

Sora Jeronovica şi fratele ei nu ajung la pace! Femeia îl acuză că nu o lasă în casa părintească, ultima proprietată rămasă nevândută, deşi nu ar fi avut drept. 

"Fratele meu mă ameninţă că nu am ce căuta în casă! A vândut trei moşteniri fără mine.", a spus sora Jeronovica pentru "Acces Direct".

"Treizeci de ani am mers la părinţii mei, zi de zi. El avea magazin. (...) Eu mai am o soră şi sora ţine cu el. Când trăia tata, unde a vândut el, a spus: Doi rămâneţi aici, doi dincolo. El a vândut-o, dar a zis că a vândut proprietatea fratele care a murit. Nu ştiu cum a vândut-o.", povesteşte femeia. 

Sora Jeronovica încearcă să rezolve problema încă din 2008, dar acum, fratele nici la telefon nu-i mai răspunde. Aşa că, a luat decizia de a-l da în judecată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro