Schimbare de planuri pentru Veronica! Viorel s-a răzgândit și vrea să o facă geloasă pe Vulpiță! Cu cine a vorbit bărbatul la telefon, la ceas de seară / VIDEO

Schimbare de planuri pentru Veronica! Viorel s-a răzgândit și vrea să o facă geloasă pe Vulpiță! Cu cine a vorbit bărbatul la telefon, la ceas de seară / VIDEO © Captură Video

Viorele, Viorele, tare nehotărât mai ești! După ce în urmă cu puțin timp susținea sus și tare că vrea să-și împace soția și că nu știe la ce modalitate să mai apeleze pentru a o convinge, bărbatul pare să se fi sucit complet! Iată ce discuție misterioasă a avut acesta la ceas de seară!

Veronica și Viorel traversează din nou o perioadă grea. Bărbatul a încercat nenumărate metode pentru a-i câștiga încrederea și iertarea soției sale, însă aceasta pare să nu vrea sub nicio formă să se împace cu partenerul său de viață.

Sătul de ignoranțele sale, Viorel a schimbat foaia și pare că și-a orientat atenția către o altă femeie. Cel puțin așa susține Veronica, care l-ar fi auzit pe acesta cum o vorbește de rău la telefon și că amenință că va divorța.

„Am auzit și eu. Am auzit niște convorbiri. Eu mă prefăceam că dorm, dar nu dormeam. Vorbea despre mine, nu pot să dau multe detalii că... Eu ce am auzit așa un pic. (...) Știu ce ai zis și de doamna cu hăinuțe. Ai spus că vrei să te desparți de mine, că ea e cea mai bună. „Cred că o să ajungem la despărțire”, făcea”, a povestit Veronica la Acces Direct. 

Inițial, Viorel nu a negat convorbirea telefonică, însă nu a vrut să-i dezvlăuie identitatea femeii cu care a bârfit-o pe Vulpiță.

„Nu pot să spun cine e și cum. A întrebat de Veronica. (...) Și dacă a auzit ce? Poate să audă”, a fost replica lui Viorel.

Ulterior, bărbatul a cedat insistențelor și a povestit că a vorbit cu o prietenă pe care o cunoaște de mai bine de o lună. Supărată pe acest lucru, Veronica nici nu vrea să mai audă de Viorel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro