Scrisoarea primită de bunicul Luizei! Cui aparţin, de fapt, osemintele găsite de anchetatori. VIDEO

Scrisoarea primită de bunicul Luizei! Cui aparţin, de fapt, osemintele găsite de anchetatori © captură video

Ies la iveală detalii şocante în cazul Caracal. Zilele trecute, bunicul Luizei a găsit în curte o scrisoare anonimă. În aceasta, sunt menţionate noi personaje din presupusa reţea de trafic de persoane, traseul pe care l-ar fi avut fetele şi mai mult, informaţia că osemintele au fost luate din două cimitire şi plantate de aşa zişii oameni ai lui Dincă.

În scrisoarea primită de bunicul Luizei apar mai multe informaţii şocante. Potrivit celor scrise, Luiza ar fi fost "predată" de Dincă unui anumit Dan Dumitrescu la un restaurant, dusă la Deveselu şi ulterior ţinută într-o hotel mai mult timp.

"Vă trimit prezenta anonimă şi vreau să dau detalii despre nepoata dumneavoastră. A fost Dincă de mai multe ori la numitul Arete acasă. A văzut-o pe Luiza, i-a plăcut cum arată şi au pus la cale amândoi să o ia pe Luiza pentru că are doi boşorogi acasă şi nu are cine să umble după ea. 

Fata este singură la ocazie, a mai venit o femeie şi încă un bărbat cu porecla Arete... Arete a avut două sacoşe în mână, Arete le-a pus jos şi între timp a venit o maşină. Femeia nu s-a mai urcat în maşină. După aproximativ 20 de metri de mers, pentru că Arete a uitat bagajele, l-au dat jos ca să-şi ia sacoşa şi a rămas pe bloc. Dincă, dând viteză la maşină, a plecat doar cu Luiza. 

Seara, când s-a întunecat, a predat-o Dincă lui Dan Dumitrescu la restaurant, unde au fost reţinuţi la ora 22. Noaptea, Dumitrescu se folosea de ea şi o lua şi Oacă şi pleca cu ea la Deveselu...", se arată în scrisoarea prezentată la "Acces Direct".

În cazul Alexandrei Măceşanu, în scrisoare se prezintă informaţii potrivit cărora procurorul Ovidiu Popescu şi comandantul poliţiei care ulterior s-a pensionat au dat ordin ca cele două fete să fie duse din oraş. Mai mult, Alexandra ar fi fost luată de Arete şi de fiul lui Dincă cu o maşină, prin spatele casei, după ce a fost efectuat apelul la 112.

"Când s-a întâmplat cu Alexandra, procurorul Ovidiu Popescu şi comandatul au dat ordine ca fetele să dispară din oraş. Dincă nu era în oraş şi, după ce s-a sunat la 112, au intrat înăuntru numitul Arete şi fiul lui Dincă. A scos fata prin spatele casei şi au plecat cu o maşină a lui Arete de la casa lui Dincă la Craiova. Când au ajuns în dreptul unei benzinării, s-au dat jos din maşină, băiatul din Dincă s-a dat jos şi s-a urcat într-o altă maşină... Oacă înainte şi Arete înapoi. Au mers la restaurant după Luiza.. ", mai apare în scrisoare.

Despre osemintele găsite, în scrisoare se arată că acestea ar fi fost luate de Arete şi Piţuru din cimitirul din Zănoaga şi ar aparţine unei fete de 14 ani. Apoi, osemintele ar fi fost arse la stâna lui Oacă şi plantate în butoi.

În ceea ce priveşte osemintele din lizieră, ar aparţine unei tinere de 22 de ani şi ar fi fost luate de la cimitirul de la marginea pădurii, Marotinu. Ulterior, ar fi fost duse la lizieră de Oacă, Arete şi Piţuru.

"Ştiu că osemintele au fost luate din Cimitirul din Zănoaga, pe cruce era o fată de 14 ani. Osemintele au fost luate de Arete şi Piţuru care umblă cu Oacă şi arse la Oacă, la stână de oi. Oasele au fost puse în butoi la Dincă de Arete şi osemintele care au fost în lizieră au fost luate de la Marotinu, zis Galeş, cimitirul din marginea pădurii. Oasele au fost arse la stână şi duse de toţi trei, Oacă, Arete şi Piţuru", se mai arată în scrisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro