Se lasă cu păruială? Adevărul despre scandalul dintre Simona Traşcă şi Denisa Despa

+3 click pentru
galerie

Se lasă cu păruială? Adevărul despre scandalul dintre Simona Traşcă şi Denisa Despa / VIDEO © Instagram

Zilele trecute, un articol apărut în presă anunţa un scandal monstru între Simona Traşcă şi Denisa Despa. Cele două s-ar fi certat de la un... mascul alfa! Care este adevărul? Cele două au spus lucrurilor pe nume, în direct.

Recent, s-a zvonit că Simona Traşcă şi Denisa Despa sunt la cuţite din cauza unui bărbat şi că dansatoarea a decis să rupă prietenia. Invitată în platoul emisiunii "Agenţia Vip", Denisa Despa a declarat că nimic din cele apărute în presă privind acest subiect nu este adevărat. 

Nici Simona Traşcă nu a rămas indiferentă şi a intrat în direct prin telefon. Sexy blondina a confirmat cele susţinute de Denisa Despa.

"M-am amuzat foarte tare de acest articol, eu cu prietena mea Simona. Este o ştire falsă! Nu este nimic adevărat. Într-adevăr, am avut o prietenie cu Simona foarte apropiată într-un timp. În ultima perioadă nu prea ne-am sincronizat, dar nu se pune problema de aşa ceva. Nicio discuţie, nu ne-am certat. Nu există aşa ceva vreodată!", a explicat Denisa Despa la "Agenţia Vip".

Şi ca totul să fie clar, dansatoarea a precizat că ea şi Simona Traşcă nici măcar nu au aceleaşi gusturi în materie de.... bărbaţi.

"Eu nu am niciodată iubitul nimănui. Nu aş face aşa ceva...", a completat Simona Traşcă.

Simona Trașcă iubește din nou

Simona Traşcă este în culmea fericirii! Blondina s-a îndrăgostit de un misterios bărbat la sfârşitul lunii noiembrie şi pare-se că totul merge ca pe roate. Vedeta a postat prima fotografie cu el şi a făcut... şi o glumiţă: „M-am cuplat cu Carla’s Dreams”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro