Secretul lui Cătălin Moroşanu! A spus totul la Acces Direct: "I-am făcut respiraţie gură la gură" / VIDEO

Secretul lui Cătălin Moroşanu! A spus totul la Acces Direct: "I-am făcut respiraţie gură la gură" / VIDEO © captură video

A luat BAC-ul cu nota 9, a făcut şi Facultatea de Drept, însă a ales să facă justiţie... în ring! Cătălin Moroşanu a povestit într-un interviu savuros cum a făcut trecerea de la rugby la sportul de contact. A vorbit şi despre copilăria plină de lipsuri, dar şi despre familie sa. Ce alte secrete ascunde "Moartea din Carpaţi"?

În cadrul unui interviu acordat pentru "Acces Direct", Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri în premieră. Şi-a amintit de perioada copilăriei, de familie şi de toate momentele trăite, bune sau rele. Le mulţumeşte părinţilor săi pentru tot ce au făcut pentru el şi pentru educaţia pe care i-au oferit-o. 

Ce nu ştia nimeni despre Cătălin Moroşanu este că acesta i-a salvat viaţa unui copil de 7-8 ani, înainte să intre la liceu. Era şi el doar un copil, dar ştia să înoate şi cu siguranţă, avea curaj. Totul s-a întâmplat pe când "Moartea din Carpaţi" învăţa pentru examenul de capacitate.

Stătea în apropierea unui iaz şi citea o carte. În acel loc, de altfel, şi învăţase să înoate. La un moment dat, auzind mai mulţi copii plângând, Cătălin Moroşanu a intervenit şi a constatat stupefiat că unul dintre ei se află la fundul iazului şi nu ştie să înoate.

Imediat, pugilistul s-a aruncat în apă şi, la a doua încercare, l-a prins pe micuţ de mână şi la scos la suprafaţă. Apoi, i-a acordat primul ajutor, ca la carte.

"Erau nişte copii de 7-8 ani, se băgau în iazul respectiv şi eu citeam o carte. Aveam capacitatea dacă nu mă înşel. Au început să plângă *Unde e copilul?* La fundul iazului! M-am dus, m-am bagat sub apă, nu l-am găsit prima oară şi m-am mai băgat o dată. L-am prins de mânuţă şi l-am scos afară... I-am făcut respiraţie gură la gură. Nu e ca în filme!", a povestit Cătălin Moroşanu la "Acces Direct".

Cătălin Moroşanu nu a povestit acest episod până acum pentru că nu a dorit ca lumea să creadă că se laudă. "E şi un fel de laudă de sine şi e urât să spui chestia asta, dar mi-am amintit de copilărie şi de pădure şi m-am gândit la asta", a continuat pugilistul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro