Şi-a prins soţia în fapt dând nas în nas cu amantul. Adrian nu ştie nici măcar dacă bebeluşul de 7 luni este al lui

+3 click pentru
galerie

Şi-a prins soţia în fapt dând nas în nas cu amantul. Adrian nu ştie nici măcar dacă bebeluşul de 7 luni este al lui © Captură Video

Invitat la Acces Direct, Adrian Mazilu a povestit cu de-amănuntul cum şi-a prins soţia în fapt, atunci când îl înşela cu amantul. Invitatul şi femeia au împreună un bebeluş de doar 7 luni, însă nu este sigur sută la sută că acesta este al lui.

Adrian Mazilu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a povestit întâmplarea prin care a trecut în urmă cu puţin timp, pe cât de dureroasă, pe atât de caraghioasă. Invitat la Acces Direct, acesta a mărturisit că îşi bănuia soţia de mult timp de infidelitate. Ca să pună capăt tuturor bănuielilor, Adrian a hotărât să instaleze un dispozitiv în dormitorul său şi al soţiei.

În urma imaginilor capturate cu ajutorul telefonului mobil, lui Adrian i s-au confirmat toate gândurile. 

"Am venit într-o seară de la magazin. Trebuia să mă duc să iau de mâncare. Şi când am venit acasă eram un pic ameţit, după ce băusem o bere. Şi când am venit acasă, am intrat în casă şi cineva a dat peste mine, a fugit, a vărsat şi găleata de apă. Era să mă dea jos. Când aprind becul nevastă-mea era în pat, eu am zis că e nevastă-mea, că i-a venit rău, voia să iasă afară să vomite. Când colo, nevastă-mea era în pat", a povestit Adrian Mazilu în cadrul emisiunii Acces Direct.

Potrivit spuselor invitatului, soţia sa a negat complet aceste acuzaţii, chiar şi atunci când i-a fost arătat videoclipul de pe telefonul mobil, acuzându-l pe Adrian Mazilu că le-ar fi modificat. În imagini, femeia s-ar fi iubit cu amantul chiar lângă bebeluşul de 7 luni.

Adrian Mazilu nu ştie sigur dacă băieţelul este al său, având în vedere că în ziua în care soţia sa a născut, acesta a descoperit pe telefonul ei numărul amantului. Femeia se află acum în casa celui cu care l-a înşelat, iar înainte de a pleca, l-ar fi jefuit pe invitat de câteva bunuri.

Vasilica, soţia lui Adrian, a susţinut intervenind în cadrul emisiunii că tatăl biologic al copilului este de fapt amantul şi că nu se va mai întoarce niciodată în casa fostului soţ, deoarece are nevoie de linişte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro