Simona, adevărul despre perioada în care Mihai Constantinescu a stat în comă! "Nu mi-au dat nicio speranţă" / VIDEO

Simona, adevărul despre perioada în care Mihai Constantinescu a stat în comă! "Nu mi-au dat nicio speranţă" / VIDEO © captură video

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a... cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a sfărâmat.

Ziua în care a ştiut că viaţa ei nu va mai fi niciodată ca înainte! Simona Constantinescu, văduva lui Mihai, a acceptat să vorbească despre ultimele clipe de viața regretatului cântăreţ, dar și despre suferința pe care a trăit-o cât timp Mihai Constantinescu a fost internat în spital, pentru "Acces Direct".

Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un "bun rămas" pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre... El! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit... Pentru că, între Simona şi Mihai Constantinescu a fost o dragoste... nepământeană.

Seninul Simonei e, de 6 săptămâni, o... beznă totală! Un cer plin de nori! În inima ei arde şi acum rugăciunea şi iubirea pentru artistul şi omul care i-a adus în suflet... o lume minunată, dragoste de viaţă, dragoste de... frumos! Universul lor s-a oprit brusc pe data de 29 octombrie, atunci când inima lui Mihai a încetat să mai bată.

Ce s-a întâmplat în perioada în care Mihai Constantinescu a fost în comă

Toată lumea a sperat într-o minune. Simona a amintit că Mihai Constantinescu părea vesel înainte de începutul calvarului... aşa cum va şi rămâne în memoria tuturor.

"Am sperat cu toţii, toţi apropiaţii, toţi prietenii... într-o minune! Îl ştiam un tip aşa vesel, de neclintit chiar şi în faţa bolii. Când suferea, nu voia să spună pentru a nu-i încărca pe cei apropiaţi. Când iubeşti pe cineva şi treci prin aşa ceva, este nevoie de foarte multă putere...", a declarat Simona Constantinescu în platoul emisiunii "Acces Direct".

Când Mihai Constantinescu a intrat în comă, Simona a vorbit cu alţi oameni care trecuseră de această cumpănă şi a aflat că, în aceste momente, o persoană poate auzi ce îi spun cei din jur, deşi nu poate să se mişte.

"Am vorbit cu persoane care au fost în comă şi mi-au spus că ei auzeau, nu puteau să se mişte, dar auzeau. Când am fost la el, am făcut tot posibilul să-l ţin la curent cu anumite lucruri din viaţa noastră. Vorbeam cu el, îi mai citeam rugăciuni sau acatiste. În fiecare zi încercam să fac altceva, ca să nu-l plictisesc. Am încercat să fac tot ce mi-a stat în putinţă", a dezvăluit Simona Constantinescu.

Deşi s-a spus de multe ori în acea perioadă că Mihai Constantinescu se simte mai bine, că a început să se mişte prin cameră şi că mănâncă singur, adevărul era altul. 

Încă de la început, medicii nu i-au dat nicio speranţă! Această afirmaţie contrazice tot ce s-a zvonit de-a lungul celor aproape şase luni.

"Medicii nu mi-au dat nicio speranţă de la bun început. Eu am crezut şi m-am rugat... Am sperat toţi într-o minune", a continuat Simona, văduva lui Mihai, la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro