Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, cerere neaşteptată în platoul emisiunii "Acces Direct"! "Să nu mă înţelegeţi greşit" / VIDEO

Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, cerere neaşteptată în platoul emisiunii "Acces Direct"! "Să nu mă înţelegeţi greşit" / VIDEO © captură video

Vestea ca Mihai Constantinescu le cântă acum doar îngerilor i-a zguduit din temelii pe toţi cei care l-au îndrăgit pe artistul cu suflet de copil. Dar mai ales pe Simona, femeia care a fredonat împreuna cu Mihai, sonata suprema a unei iubiri de... poveste!

Simona, cea care l-a iubit mai presus de orice pe regretatul artist, nu a renunţat să lupte pentru omul adorat. Au fost săptămâni întregi, peste 5 luni de agonie, în care Mihai a stat internat. Cu pumnii strânşi, Simona s-a rugat neîncetat şi a sperat într-o minune.

Deşi era la capătul puterilor, soţia lui nu s-a desprins nicio clipă de patul de spital al soţului mult iubit. Cu devotamament, Simona a implorat cerul să facă un miracol. Din păcate însă destinul a decis... altceva.

Văduva artistului a sperat până în ultima secundă ca totul să fie doar un spectacol. Iar Mihai să reapară, aşa cum toţi îl aşteptau, să dea bineţe prin cântec şi surâs, aşa cum a făcut-o mereu. 

Cererea neaşteptată a Simonei

La câteva zile de la parastasul de 40 de zile al lui Mihai Constantinescu, Simona, văduva sa, a făcut declaraţii emoţionante despre viaţa pe care au trăit-o împreună, dar şi despre ce s-a întâmplat în ultima perioadă. 

Cu această ocazie, Simona a ţinut să transmită un mesaj public tuturor celor care o numesc "Simona Secrier", deşi ea, în buletin, este Simona Constantinescu. 

Se mândreşte cu numele regretatului artist şi a cerut public ca, de acum înainte să fie prezentată drept Simona Constantinescu.

"Vreau să clarific ceva. Să nu mă înţelegeţi greşit, îmi place numele meu de fată, Secrier, dar eu în buletin mă numesc Simona Constantinescu. Mulţumesc Divinităţii că mi-a permis să-l cunosc şi să port cu mândrie acest nume", a declarat Simona Constantinescu în platoul emisiunii "Acces Direct".

Apoi, Simona Secrier a cântat piesa "Te aștept, Moș Crăciun", compusă special pentru ea, de Mihai Constantinescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro