Sora lui Aurelian Preda, detalii şocante după ce Ana Maria a spus că a fost abuzată: "Am avut încredere". VIDEO

Sora lui Aurelian Preda, detalii şocante după ce Ana Maria a spus că a fost abuzată: "Am avut încredere". VIDEO © captură video

Dezvăluirile fiicei lui Aurelian Preda au şocat toată ţara. Iar Ana Maria nu se opreşte aici cu acuzaţiile sale. Însă, în toată această poveste în care ţinta acuzaţiilor este un celebru cântăreţ, apropiat al lui Aurelian Preda, intră şi sora artistului. Ştie o mulţime de secrete din familia regretatului Aurelian Preda!

După ce Ana Maria Preda şi-a găsit puterea să vorbească despre abuzul la care ar fi fost supusă chiar de cel care trebuia să aibă grijă de ea, sora artistului a intrat în direct la "Acces Direct"! Astfel, au ieşit la iveală detalii şocante din scandalul Ana Mariei şi cântăreţul acuzat. Femeia a spus că a fost avertizată de mama ei, în ultimele clipe de viaţă, în privinţa celui consider parte din familie, bunul prieten al lui Aurelian.

"A făcut parte din familie, am avut încredere în această persoană deşi, de câte ori îl vedeam în ultimul timp... parcă i s-a schimbat şi privirea. Mă gândeam în sinea mea că ascunde ceva. Întotdeauna mi se părea ceva suspect, în privire, în comportament... În ultimele clipe de viaţă, mama avea o supărare în suflet şi cu câteva zile înainte să moară, ne povestea să nu avem încredere, să fim atenţi... Îi spunea şi fratelui meu, el nu credea... A început să plângă şi a zis că o să vedem noi cine e persoana asta", a povestit sora lui Aurelian Preda pentru "Acces Direct".

Sora lui Aurelian Preda a mărturisit în direct că, într-o zi, a primit un apel şi i se cerea să asculte "ce face nepoata ei". Femeia însă, a refuzat şi a închis! Acum, bănuieşte că persoana din spatele apelului este nimeni alta decât prietena artistului acuzat.

"Am primit într-o zi un telefon de la un număr necunoscut. Şi zice: *Bre! Să auzi ce face nepoata ta* Şi am închis. M-a sunat de vreo 5-6 ori. Eu mi-am dat seama, i-am cunoscut vocea. Părerea mea este că prietena dânsului a fost. Nu mi-a dat numai mie, ci mai multor persoane. Voia să aud ceva (n.r. din timpul presupusul act intim). Am avut încredere şi ca să auzi aşa ceva... rămâi şocat! S-a întors la 80 de grade... Suferinţa copilului...", a mai spus aceasta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro