Soția-vulpiță a ajuns pe perfuzii! Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Soția-vulpiță a ajuns pe perfuzii! Ce spun medicii despre starea ei de sănătate © Acces Direct

Vești de ultimă oră despre soția-vulpiță, după ce i s-a făcut rău și ambulanța a fost chemată să intervină de urgență. Medicii au ajutat-o să se pună pe picioare și au venit cu o primă teorie legată de ce ar fi putut să o facă să se simtă atât de rău.

UPDATE. Veronica se simte mult mai bine după vizita medicilor. În platou a mers doar Viorel, însă, pentru că soția lui încă nu se simte suficient de bine pentru asta. A semnat un acord în care spune că nu vrea să meargă la spital.

„Mă simt mai bine”, a spus Veronica, după ce a primit tratament. Abia așteaptă să se întoarcă la casa din București cu Viorel și încă refuză să meargă la Blăgești. „De la orez mi s-a făcut rău. Medicii mi-au zis să mănânc brânză și iaurt. Un pic acasă am mai avut astfel de episoade.”

ȘTIRE INIȚIALĂ

Panică la „Acces Direct”! Veronica, celebra soția-vulpiță, a fost la un pas de leșin. Femeia din Vaslui a acuzat dureri cumplite, amețeli și o stare de greață. Ambulanța a fost chemată de urgență, iar trei medici au și în aceste momente grijă de ea.

Cu ajutorul perfuziilor, Veronica începe să se simtă din ce în ce mai bine și chiar a reușit să se ridice și să facă niște pași. Potrivit medicilor, cel mai probabil mâncarea mult prea grasă, pe care a avut-o la micul dejun, i-a indus această stare de rău.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro