Soţia-vulpiţă, la un pas să fie sluţită cu foarfeca! Scandal monstru la poarta socrilor / VIDEO

Soţia-vulpiţă, la un pas să fie sluţită cu foarfeca! Scandal monstru la poarta socrilor / VIDEO © captură video

Zi cumplită pentru cuplul Veronica-Viorel. Aseară după emisiune, Veronica a ieşit plângând din platou şi a luat o decizie şoc: s-a hotărât să plece la Blăgeşti ca să-şi vadă fetiţa. Iar de această dată a plecat... fără soţul ei. Din nefericire însă, odată ajunsă la casa socrilor... iadul s-a dezlănţuit pentru Veronica. 

Momente de disperare pentru soţia-vulpiţă! Tânăra mămică a plecat dis-de-dimineaţă spre Blăgeşti, ca să îşi vadă fetiţa, care a rămas în grija bunicilor paterni. Însă, aşa cum se aştepta, Veronica nu a fost primită cu braţele deschise de socrii ei. Din contră! Ce a urmat, a îngrozit-o pe mămica de 22 de ani, care a plecat încrezăroare la drum. Să începem, aşadar, cu... începutul.

"Îi spun frumos să îmi dea fata, fără scandal, fără nimic. Împreună cu Viorel, să fim o familie. Să îmi iau certificatele, care le am şi hainele lui Viorel şi hainele mele. Mi-e frică să nu iasă cu scandal. Mă mai ţine minte, că sunt mama ei. Eu m-am chinuit foarte mult la naştere, ştiu prin ce am trecut. O să spună că îi este dor şi de tată şi de mine", a spus Veronica echipei Acces Direct.

Vizibil îngrijorată, Veronica a plecat împreună cu echipa Acces Direct spre locuinţa socrilor... Soţia-Vulpiţă a ţinut de mână reporterul Acces Direct, până când au ajuns împreună în dreptul casei. Iar colega noastră, Doina a chemat-o la poartă pe bunica celei mici.

Într-un final, socrii au ieşit la poartă... Vizibil deranjaţi de prezenţa Veronicăi, cei doi i-au aruncat cuvinte grele nurorii sale.

La un moment dat, în poartă a apărut şi cea mică, iar veronica şi-a îmbrăţişat fiica preţ de câteva clipe. Din nefericire însă, pentru Veronica, nu a putut să stea prea mult cu cea mică. Pentru că a început un scandal monstru, care nu a putut fi difuzat la televizor.

Cert este că soacra i-a luat fiica din braţe Veronicăi, iar la un moment dat, socrul tinerei a ieşit din curte cu o foafecă în mână, hotărât să o tundă pe nora lui. Veronica a luat-o la goană când socru a făcut primii paşi spre ea...

Extrem de nervos, socrul Veronicăi s-a războiut şi cu operatorul care-l filma. 

"Am luat fetiţa în braţe, apoi mi-a smuls-o din braţe. Soacra mea! Fetiţa plângea după mine şi socrii căutau să mă tundă cu foarfeca. A vrut să mă tundă! Am încercat să scap!", a explicat Veronica ulterior.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro