Soţia-vulpiţă şi Viorel s-au împăcat! Cei doi şi-au mărturisit dragostea în faţa întregii ţări / VIDEO

Soţia-vulpiţă şi Viorel s-au împăcat! Cei doi şi-au mărturisit dragostea în faţa întregii ţări / VIDEO © Captură Video

Veronica are în sfârşit motive să zâmbească. Ea şi soţul său Viorel vor să ia viaţa de la zero şi să dea uitării toate episoadele neplăcute din relaţia lor, fiind mai hotărâţi ca niciodată să lupte pentru iubire.

Invitată la Acces Direct, soţia-vulpiţă a trecut de la agonie la extaz. Veronica a simţit cum toată lumea i se termină atunci când a aflat că Viorel se gândeşte la altă femeie. Din fericire, Mihaela, cea de care bărbatul ar fi îndrăgostit, nu i-a acceptat invitaţia acestuia de a rămâne împreună.

Ba mai mult, se pare că acesta ar fi fost doar un test plănuit de Viorel pentru a o face geloasă pe Veronica. 

"Am făcut-o şi puţin geloasă şi i-am dat şi o lecţie de viaţă să vină cu picioarele pe pământ", a susţinut Viorel în la Acces Direct.

Chiar dacă părinţii lui Viorel nu vor să le mai accepte relaţia, cei doi sunt gata să înceapă o viaţă nouă, dovadă fiind declaraţiile de dragoste pe care şi le-au făcut chiar în direct. Soţia-vulpiţă i-a declarat partenerului său ca îl iubeşte, iar acesta, la rândul său i-a împărtăşit aceleaşi sentimente şi a încercat să o consoleze pentru a se opri din plâns.

"Îmi pare rău că ţi-am greşit şi eu te iubesc în continuare. Rămân cu tine şi cu fata", i-a spus soţia-vulpiţă lui Viorel, luându-l de mână.

"Şi eu pe tine. Şi nu mai plânge, că degeaba plângi...", i-a răspuns Viorel, apoi a îmbrăţişat-o strâns la piept.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro