Soţia-vulpiţă vrea pauză de la căsnicie! Veronica îşi lasă soţul şi copilul şi plănuieşte să se ducă la părinţi / VIDEO

Soţia-vulpiţă vrea pauză de la căsnicie! Veronica îşi lasă soţul şi copilul la Blăgeşti şi plănuieşte să se ducă la părinţi / VIDEO © captură video

Soţia-vulpiţă şi Viorel Stegaru şochează din nou! Cei doi soţi din Blăgeşti sunt pregătiţi să ia o pauză. Decizia, comunicată în direct, a fost a vulpiţei!

Divorţ sau pauză? Cuplul Stegaru, din nou în scandal

Pentru că Viorel a scos-o din sărite cu o zi în urmă, Veronica a decis că e momentul să ia o pauză de la căsnicie. Vulpiţa şi-a comunicat decizia în platoul emisiunii "Acces Direct", stârnind, din nou, controverse.

Veronica nu vrea divorţ, ci pauză! Gata, decizia e luată! Veronica Stegaru vrea să se ducă la mama ei, iar el... acasă la ai lui!

Ce se întâmplă cu Viorel şi cu copilul de doar doi anişori pe care îl au împreună? Ei bine, să rămână acolo, la părinţii lui! Acolo unde au stat până la izbucnirea scandalului. 

"Aleg să se ducă el la mama lui, să se mai potolească un pic din treburi. Dacă se potoleşte cu timpul, eu vin înapoi la el. Copilul rămâne la el", a spus Veronica Stegaru la Acces Direct.

Viorel nu mai are încredere în vulpiţă

Viorel însă, nu pare prea încrezător în promisiunea vulpiţei: că va fi fidelă. Aşa că, a continuat să pună întrebări. 

"Dacă în pauza asta se întâmplă altceva? O săptămâna-două cât stai tu la părinţii tăi, dacă se întâmplă ce ai mai făcut tu?! Eu cam asta cred", a precizat Viorel.

Veronica Stegaru însă, continuă să spună tare şi răspicat că "eu ştiu că am greşit şi că nu o să mai fac".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro