Specialiștii au făcut marea descoperire! Secretul ca toate dorințele să ți se îndeplinească

Cum ne putem atinge țelurile? Este o întrebare eternă. Toată lumea se întreabă: care este cheia urmăririi scopului suprem și ce am putea face ca dorințele să ni se îndeplinească? Ar fi bine dacă ar exista un duh magic care să rezolve problema, doar că... nu există.

Există, însă, sfaturi. Puterea adevărată vine din interior, iar Risvan Vlad Rusu, specialist în metafizică chineză și scriitor, vine în această duminică la „Lumea nevăzută”, pentru a desluși misterul.

Se vorbește despre cum putem manifesta cele mai arzătoare dorințe, ce trebuie să facem pentru ca dorințele să se îndeplinească, cum să formulăm dorințele pentru ca acestea să se îndeplinească, cum modelăm energia pentru a putea obține ceea ce ne dorim și cum ne trasformăm mintea pentru a atrage sănătate, fericire și prosperitate.

„Întotdeauna începem de la intenţie. Începem de la a manifesta înauntrul nostru ceea ce vrem în exteriorul nostru. Pentru că Universul tinde sa fie exprimat întotdeauna într-o balanţă, intr-un echilibru deosebit între exterior şi interior. În momentul în care avem dezechilibre interior-exterior, atunci apar micile greutăţi în manifestare. Insă, dacă înauntrul meu ştiu exact ceea ce vreau şi am imaginea clară a ceea ce vreau, atunci Universul o sa conspire şi o să se întâmple ce îmi doresc”, spune specialistul, care subliniază și cât de importantă este intenția, dar și puterea zâmbetului. „Intenţia trebuie lucrată. De la primul moment din zi în care am făcut ochi. In momentul în care am deschis ochii zâmbesc, la început o să îmi impun, apoi devine natural. În momentul în care noi zâmbim, contracţia acestor muşchi din jurul gurii creşte producţia de sorotonină şi dopamină cu până la 26 la suta în primele 4 secunde. Sunt diferite studii care spune asta. Zâmbind, ne simţim mai bine. Dimineaţă m-am trezit cu zâmbetul pe buze, am intenţia foarte clară în momentul în care am pus piciorul jos din pat că încep o zi extraordinară, plină de surprize extraordinare, cu fiecare pas mă îndrept catre îndeplinirea succeselor mele. E o poezioară pe care poţi să ţi-o spui şi să varieze. În momentul în care mă spăl pe faţă, spăl orice fel de blocaje, orice fel de energii. Pentru că în timpul nopţii, dacă casele noastre nu sunt curate, există tot felul de lucruri care se pot prinde de faţa şi mâinile noastre şi e bine să le spălăm ântotdeauna cu apă rece, niciodată cu apă cadă dimineaţa că ne stricăm energia masiv. Şi aşa eliminăm toată aceasta energie. În momentul în care mă îmbrac, am intenţia să mă îmbrac intr-o haină de lumină. Totul se face mental”.

Interviul integral îl poți urmări duminică, de la ora 13.00, în emisiunea „Lumea nevăzută”, numai pe Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro