Ștefan Bănică Jr., mărturisiri emoțioante. Ce îi lipsește extrem de mult artistului în perioada izolării. „Mă doare foarte tare” / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ștefan Bănică Jr., mărturisiri emoțioante. Ce îi lipsește extrem de mult artistului în perioada izolării. „Mă doare foarte tare” © Instagram

Ștefan Bănică Jr. se numără printre artiștii care au decis să stea în izolare în contextul pandemiei de coronavirus. Chiar dacă îi are alături pe cei dragi, celebrul cântăreț a mărturisit că există un lucru de care îi este extrem de dor.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. De-a lungul carierei sale, acesta s-a făcut remarcat atât prin talentul său actoricesc, cât și prin cel muzical. Acum, în izolare, cântărețul a mărturisit că îi lipsește foarte mult teatrul și să susțină spectacole.

„Nu pot să joc la teatru, ceea ce mă doare foarte tare. (...) Aveam spectacole în țară. (...) Ne e dor, mă uit și la colegii mei”, a spus Ștefan Bănică la Xtra Night Show.

Întrebat dacă s-a gândit să încerce reprezentațiile în mediul online, Ștefan Bănică Jr. a declarat că nu crede în această variantă, deoarece farmecul unei piese de teatru este atunci când se petrece în fața ta.

„Sincer acum... nu cred în chestia asta. Eu cred în teatru, teatrul este viu, teatrul este în fața ta, se întâmplă atunci și este o întâmplare unică. Niciun spectacol nu seamănă cu celălalt. Poți să joci 100 de spectacole, același spectacol niciodată nu va fi la fel. Ce să zic... mă gândesc cum ar fi să stau în fața unui telefon, se poate și asta și să spui o poezie, un monolog, să faci stand-up, dar o relație reală... aia nu se poate întâmpla”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

În continuare, artistul a spus că deși omenirea trece printr-o perioadă grea, acesta încearcă să-și păstreze atitudinea pozitivă.

„Deocamdată sunt un pic blocat, dar în același timp încerc să fiu pozitiv și să gandesc pozitiv, pentru că altă șansă nu avem. Lucrurile se vor relua și va trebui să facem față acestui nenorocit de virus”, a continuat artistul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro