Suferinţa cumplită a unui tată abandonat de proprii copii. Bărbatul susţine că a fost bătut de fiul său. "Mă doare că nu m-au iubit şi nu mă iubesc"

+3 click pentru
galerie

Suferinţa cumplită a unui tată abandonat de proprii copii. Bărbatul susţine că a fost bătut de fiul său. "Mă doare că nu m-au iubit şi nu mă iubesc" © Captură Video

Constantin Mujea este tată a cinci copii. Invitat la Acces Direct, bărbatul şi-a povestit drama prin care trece, de când soţia lui a murit de cancer, iar cei patru băieţi şi fiica lui l-au abandonat. Acesta ar fi fost bătut de propriul fiu şi nici măcar nu ştie câţi nepoţi are. 

Invitat la Acces Direct, Constantin Mujea şi-a povestit cu lacrimi în ochi drama prin care trece în fiecare zi. Aflat la 62 de ani, bărbatul a mărturisit că a avut o viaţă extrem de grea, fiind dat la orfelinat la o vârstă foarte fragedă. Cu toate că tatăl său a luat această decizie, acesta nu l-a judecat niciodată, spre deosebire de fiul său care l-ar fi bătut.

"Eu mi-am dat aproape viaţa pentru copiii mei. Am muncit în ţară, sunt de profesie zugrav. Am fost meseriaş. Tatăl meu m-a dat la casa de copii, a greşit, eu nu l-am judecat. A avut un dar de băutură, eu nu l-am făcut beţiv. Nici prin gând ca să ridic un deget la tatăl meu", a povestit Constantin Mujea în cadrul emisiunii Acces Direct.

Potrivit spuselor invitatului, acesta a fost bătut chiar de fiul său, de două ori. Constantin Mujea a suferit nişte răni atât de grave, la o zi după bătaia primită nici măcar nu mai putea să respire. În urma acestei agresiuni, bărbatul a sunat la 112 şi a sunat la Poliţie.

Constantin Mujea pare să fi fost uitat de tot de copiii săi. La rândul său, nici acesta nu ştie nimic despre soarta acestora. Bărbatul nu ştie nici măcar numărul exact al nepoţilor. A aflat însă de curând că fiica lui a ieşit dintr-o căsnicie acum 3 ani, reuşind să ia legătura cu fostul soţ al acesteia printr-o reţea de socializare.

"Fata are un copil de 16 ani. A venit acum cu fostul soţ la mine. Fata mea s-a despărţit de 3 ani şi eu nu am ştiut. Acum am aflat. L-am găsit pe Facebook pe acest soţ al ei şi l-am rugat să vină pe la mine şi a venit cu nepotul meu la mine", a povestit invitatul în timpul emisiunii.

Acum, bărbatul nu-şi mai doreşte să se împace cu copiii săi, deoarece nu poate trece peste ideea că a fost bătut de aceştia. Singura lui dorinţă este ca băiatul care locuieşte în apartamentul său să-l elibereze. Deşi nu au vrut să intervină telefonic, copiii lui Constantin Mujea au susţinut că nu s-au atins niciodată de el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro