Surorile Kardashian de România trăiesc o viață de lux! Cum au reuşit să-i impresioneze pe libanezi. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Surorile Kardashian de România trăiesc o viață de lux! Cum au reuşit să-i impresioneze pe libanezi. VIDEO © Instagram

Credeaţi că doar în America există lux şi opulenţă? Ei bine dacă cele mai cunoscute femei în materie de fashion şi stil de viaţă extravagant sunt surorile Kardashian, la noi lucrurile nu diferă cu mult. Sunt tot trei, tot frumoase şi ies în evidenţă peste tot pe unde apar. Priviţi cum îşi trăieşte viaţa una din ele şi ce relaţie are cu mama ei.

Nadine Abdel Aziz face ravagii ca influencer! Frumuseţea exotică i-a adus succes în industria fashion şi nu numai. Nadine are un stil care ar stârni şi invidia vedetelor, iar noi nu ne mirăm. Luxul şi eleganţa sunt cuvintele care o descriu cel mai bine. Cu ochelarii de frimă la purtător, de geantă nu mai vorbim, iar când vine vorba de bijuteriile cu multe karate, la soare ne putem uita, dar la Nadine ba!

Dar nu doar Nadine este o prezenţă fascinantă în domeniul online. Sora ei, Alice, nu se lasă mai prejos. Cu părul lung, brunet, buze voluptoase şi forme care dau palpitaţii domnilor, Alice întoarce privirile tuturor atunci când îşi face apariţia. Se ghidează după cele mai noi trenduri în fashion, ochelarii de brand nu lipsesc nici de la ea, iar colierul tennis, extrem de scump, parcă se asortează la orice. 

Însă...domnilor, să nu râmâneţi prea mult cu ochii aţintiţi asupra focoasei brunete, căci este căsătorită cu un influent om de afaceri, potrivit Antena Stars.

Surorile Nadine, Alice şi Farah Abdel Aziz s-au născut în Liban, mama şi bunicii fiind din Craiova, locul unde tinerele şi-au petrecut copilăria şi vacanţele. Fetele s-au făcut remarcate în 2013, când şi-au lansat un site în care le ofereau tinerelor adolescente sfaturi despre modă, iar acum doi ani au primit o emisiune, după modelul celebrelor surori Kardashian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro