Surpriză uriașă pentru Veronica! Vulpița a izbucnit în lacrimi după ce a a văzut ce ascunde coletul de 10 kilograme. Cine o iubește pe tânără din Blăgești / VIDEO

Surpriză uriașă pentru Veronica! Vulpița a izbucnit în lacrimi după ce a a văzut ce ascunde coletul de 10 kilograme. Cine o iubește pe tânără din Blăgești / VIDEO © Captură Video

În plină pandemie, Veronica a avut parte de o surpriză de proporții! Tânăra din Blăgești nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la primirea unui colet misterios. Iată ce ascundea pachetul ce cântărea 10 kilograme!

Veronica a fost foarte supărată în ultima perioadă. Chiar dacă până acum certurile cu Viorel se rezolvau cu o hârjoneală sau o joacă ca între copii, de această dată, Vulpița este foc și pară pe soțul său, anunțând că tot nu vrea să se împace cu acesta.

Viorel a încercat să o înduplece pe Vulpiță prin diferite modalități. Bărbatul i-a cumpărat flori, a răsfățat-o cu cuvinte dulci, i-a trimis mesaje de dragoste, ba chiar a fost și la consilier pentru a primi sfaturi de iubire, însă fără rezultat.

Dacă Viorel nu a reușit, ei bine, o altă persoană i-a adus imediat zâmbetul pe buze Veronicăi. Mai exact, este vorba despre Adina, prietena soților Stegaru, care i-a dăruit Vulpiței un cadou plin cu lucruri de care tânăra avea nevoie și pe care și le dorea foarte mult.

„Nici nu mă așteptam”, a spus Veronica pentru Acces Direct, izbucnind în lacrimi la vederea coletului.

Mai mare i-a fost uimirea atunci când l-a deschis, Veronica abia abținându-și plânsul. Vulpița a primit în dar o mulțime de haine, rochițe, bluze, fuste, dar și o serie de accesorii cu brățări, cercei, atât pentru ea, cât și pentru fetiță. Ba mai mult, Vulpița a primit și o geantă la modă.

„Doamna Adina, vă mulțumesc foarte mult pentru hăinuțe. Să ne urmăriți în continuare”, i-a mulțumit Veronica Adinei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro