Tania Popa, despre perioadele grele din viaţa sa. Artista a povestit despre ultima amintire cu ea şi Cristina Ţopescu / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Tania Popa, despre perioadele grele din viaţa sa. Artista a povestit despre ultima amintire cu ea şi Cristina Ţopescu © Captură Video

Tania Popa este una dintre cele mai îndrăgite artiste din ţară. Deşi o vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze, radiind de bucurie, vedeta a trecut prin momente extrem de grele de-a lungul vieţii. Invitată la Agenţia VIP, actriţa a povestit despre cumpenele vieţii sale şi despre o amintire dureroase cu ea şi regretata Cristina Ţopescu.

Tania Popa a împlinit de curând 47 de ani, dar pare că timpul nu şi-a pus deloc amprenta asupra sa. Deşi este o persoană publică, artista preferă să-şi aniverseze acest eveniment în familie. La fel a făcut şi anul acesta, când a plecat alături de cei dragi într-o vacanţă de o zi într-un sat la aproximativ 100 de kilometri de Capitală şi a petrecut clipele de relaxare într-o casă rustică, veche. Invitată la Agenţia VIP, vedeta a mărturisit că de câţiva ani ea şi soţul ei nu îşi mai fac cadouri de ziua de naştere.

"De câţiva ani noi nu ne mai facem cadouri de ziua de naştere, pentru că am zis că noi dacă ne dorim ceva, eu sau el foarte tare, nu trebuie să aşteptăm ziua de naştere", a declarat Tania Popa la Agenţia VIP.

Tania Popa, despre întâlnirea dureroasă dintre ea şi Cristina Ţopescu

Moartea Cristinei Ţopescu a lăsat urme adânci în inimile celor care o iubeau. Printre apropiaţii săi s-a numărat şi Tania Popa. Cele două s-au întâlnit în urmă cu puţin timp şi au vorbit despre singurătate. Potrivit spuselor artistei, regretata jurnalistă se simţea singură şi era foarte preocupată de câinii ei. Deşi şi actriţa se confruntă cu diverse probleme, aceasta preferă să se descarce plângând, până ce simte că lucrurile se rezolvă.

"Chiar nu trebuie să cazi. Trebuie să fii lucid. Eu îmi aduc aminte, am făcut cu ea un interviu nu foarte de mult. Şi chiar m-a rugat după, a zis, dacă am timp, să ne vedem că ea stând în Otopeni, am ieşit în Otopeni la o cârciumă şi am mâncat împreună. Şi jur era singură. Era singură, îmi povestea despre cum se ocupă ea de câini, de vecinii care unii iubeau lucrul ăsta, unii nu, ce probleme avea şi am vorbit foarte mult despre chestia asta atunci. (...) Eu mă consider un om puternic. Prefer să mă duc să mă descarc, dar să nu mă vadă nimeni şi plâng", a povestit Tania Popa în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro