Nu-l mai recunoşti! Cum se bucură de viaţă fostul soţ al Andreei Marin de viaţă, la mai bine de doi ani de la divorţ. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nu-l mai recunoşti! Cum se bucură de viaţă fostul soţ al Andreei Marin de viaţă, la mai bine de doi ani de la divorţ. VIDEO © Instagram

Fostul soţ al Andreei Marin nu pierde timpul! Aşa se face că Tuncay Ozturk a plecat într-o vacanţă de excepţie într-unul din cele mai renumite oraşe din Europa.

Fostul soţ al Andreei Marin este pasionat de călătorii, iar de data aceasta a ales să meargă în Italia. Şi cum să descoperi mai bine o ţară dacă nu mâncând preparate specifice şi cunoscându-i istoria.

Şi cum o zi bună începe de dimineaţă, Tuncay Ozturk a profitat de aerul curat şi de panorama suberbă din Veneţia pentru plimbarea de dimineaţă la o sesiune de jogging. Apoi a făcut o plimbare cu gondola.

Dar asta nu a fost tot! A vizitat şi o fabrică de ciocolată, după care a urmat o bine-meritată sesiune de cumpărături.

Epuizat fără doar şi poate, Tuncay s-a retras spre seară la un restaurant luxos unde a luat cina şi s-a delectat cu preparate delicioase.

Muzică romantică, amtosfera de basm care îţi dădea senzaţia că eşti într-un film de dragoste. Totul era la superlativ!  Oare fizioterapeutul să fi fost singurel la o asemenea cină? După mariajul încheiat cu zâna surprizelor, turcul nu a mai simţit nevoia de o relaţie stabilă, cu toate acestea el vrea o familie.

Îşi doreşte copii, dar oare cum vrea să fie sufletul lui pereche?

"Există... apreciez la o femeie calitatea timpului petrecut împreună...pentru mine este important ca o femeie să-mi aducă bucurie în viaţă", a declarat Tuncay Ozturk, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro