Care au fost ultimele cuvinte pe care Val Guţul i le-a spus soţiei sale, Nataşa Raab, înainte să se stingă din viaţă

+3 click pentru
galerie

Care au fost ultimele cuvinte pe care Val Guţul i le-a spus soţiei sale, Nataşa Raab, înainte să se stingă din viaţă © arhivă

Moartea medicului Val Guţu a adus suferinţa în sufletul soţiei sale, Nataşa Raab. Actriţa nu-şi mai găseşte liniştea şi, după ce l-a condus pe ultimul drum, a realizat că şi-a luat adio de la sufletul ei pereche pe care, de altfel, n-o să-l mai vadă vreodată.

În ultimele clipe ale vieţii, majoritatea oamenilor, inconştient, spun anumite vorbe care mai târziu le dau de gândit celor dragi, rămaşi cu amintirea şi cu dorul. Pentru "Răi Da Buni", Nataşa Raab a mărturisit care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la soţul ei, Val Guţul.

Nataşa Raab nu a putut să aducă pe lume copii pentru că, acum mai bine de două decenii, a avut un neoplasm ovarian. Şi-a dorit întotdeauna să fie mamă şi, până în ultima clipă i-a reproşat soţului ei că nu au infiat un copil. Însă, Val Guţu a încercat, înainte să-şi dea ultima suflare, să o liniştească privind acest subiect şi i-a spus că el este copilul ei, iar ea, copilul lui.

Acum, Nataşa Raab îşi aminteşte de aceste cuvinte cu lacrimi în ochi şi nu se poate obişnui cu gândul că bărbatul pe care l-a iubit nespus de mult nu mai este alături de ea. 

"Îmi spunea că <<Nu e nimic, draga mea, dacă nu avem copii>> De foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea << Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău>> Întotdeauna când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!", a declarat Nataşa Raab prin intervenţie telefonică la "Răi Da Buni". 

De asemenea, Nataşa Raab şi-a amintit că, mereu, îi spunea lui Val Guţul că are ochii ca nişte stele albastre. Aşa va rămâne regretatul medic în memoria soţiei sale: "Băiatul cu steluţe albastre".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest