Văduva Piticului Colorado îşi creşte cu greu fetiţa: "Singurul venit, 500 de lei"

În această toamnă se împlinesc trei ani de zile de când a murit unul dintre cei mai cunoscuţi pitici din România, Colorado, iar în urma sa a rămas o famile care-l regretă amarnic şi care este nevoită să înfrunte viaţa, fără piatra de temelie.

Invitată în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", văduva Piticului Colorado, Mădălina Şerban, a povestit despre greutăţile cu care se confruntă pentru a-şi creşte fata, în vârstă de 3 ani de zile, în cele mai bune condiţii. Problemele de sănătate i-au răpit şi plăcerea de a munci la circ, după cum a povestit chiar ea.

"S-a încheiat colaborarea cu circul din pricina unor probleme medicale. Acum două luni de zile m-am operat de hernie de disc, iar acum sunt în recuperare. Nu am lucrat cu carte de muncă la circ, ci am fost mai mult ca o familie. Singurul venit, la această oră este ajutorul fetiţei, de 500 de lei", a povestit aceasta.

Micuţa Eva avea doar şase luni când Colorado s-a stins din viaţă, dar ştie că tati este acolo sus şi o veghează: "Eva spune că tati este în ceruri, la Doamne Doamne, şi are grijă de ea. Îmi lipseşte mult, mi-aş fi dorit un sprijin. Mi-a fost mai greu, dar m-am ridicat singură. Chiar l-am visat prin primăvară, ca şi cum ar fi vrut să-şi ia rămas bun de la mine", a completat Mădălina.

Văduva Piticului Colorado încearcă să-şi refacă viaţa alături de un alt bărbat, în care să-şi regăsească echilibrul, pierdut în urmă cu trei ani de zile, o dată cu soţul său: "Am pe cineva în viaţa mea. Urmează să ne mutăm împreună. Este din Petroşani", a conchis Mădălina.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro