Şoc în lumea vlogului. Valerie Lungu a fost jefuită. Hoţii i-au luat tot! VIDEO

Şoc în lumea vlogului. Valerie Lungu a fost jefuită. Hoţii i-au luat tot! VIDEO © captură video

Imagini fabuloase din dressingul celebrei vloggeriţe Valerie Lungu. Zeci de rochii, pantofi, dar şi bijuterii spectaculoase stau la loc de cinste în casa vedetei! Acum e cu zâmbetul pe buze, dar vloggeriţa a trecut prin clipe de groază când s-a întors din vacanţă. A intrat în casa de lux şi a scăpat bagajul din mână când a văzut că... a fost jefuită!

Celebra vloggeriţă Valerie Lungu a fost devastată când s-a întors din vacanţă. A intrat în casă şi a văzut geamul deschis, iar imediat, şi-a dat seama că toate lucrurile de valoare pe care le avea au dispărut.

Printre lucrurile de valoare pe care i le-au sustras hoţii se numără şi un laptop şi o cameră, lucruri cu ajutorul cărora Valerie Lungu îşi câştigă bănuţii.

"Am fost jefuită. Acum râd, dar a fost foarte trist în ziua în care am ajuns acasă şi am văzut geamul deschis şi lucrurile care mi-au dispărut. Chestii de valoare: parfumuri, laptop, cameră... Lucrurile cu care lucram eu. A fost mai complicat. Acum o să mai muncim, punem gratii la geam, asta e! Să fiţi şi voi mai precauţi", a povestit Valerie Lungu.

Valerie Lungu a povestit totul cu zâmbetul pe buze, conştientă că nu mai poate face nimic pentru a-şi recupera lucrurile. Însă, s-a asigurat că acest incident nu se va mai repeta. După un drum la secţia de poliţie, celebra vloggeriţă şi-a achiziţionat camere de supraveghere.

Nu i-a fost deloc uşor în acea seară: "mi-a fost puţin frică, nu prea am putut să dorm, dar după am zis că îmi iau cuţit lângă mine şi dorm. Acum sper să nu mai am nicio problemă. Mi-am pus camere, am fost la poliţie...".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro