Veronica și Viorel, vizitator surpriză tocmai de la Vaslui! Cine le-a adus zâmbetul pe buze soților Stegaru. „Am plecat aseară la ora 19:00”

Veronica și Viorel, vizitator surpriză tocmai de la Vaslui! Cine le-a adus zâmbetul pe buze soților Stegaru. „Am plecat aseară la ora 19:00” © Captură Video

Veronica și Viorel au făcut cunoștință cu un admirator special. Un bărbat a venit tocmai de la Vaslui să-i vadă. Soții Stegaru au fost extrem de impresionați de gestul omului, mai ales că acesta le-a pregătit și o surpriză la care nu s-ar fi așteptat!

Veronica și Viorel trec din nou printr-o perioadă tensionată. În urmă cu câtea zile, cei doi soți și-au aruncat reproșuri, cuvinte grele și amenințări, încât Viorel a fost cât pe ce să plece la Blăgești, de parcă între ei totul stă să se termine.

Pentru a-i mai apropia puțin și totodată pentru a le aduce zâmbetul pe buze, un bărbat, tot din județul Vaslui a plecat de acasă hotărât să le ofere o surpriză extraordinară.

„De când e serialul, de atunci te urmăresc. De la televizor vă cunosc... suntem din același județ”, i-a spus bărbatul lui Viorel.

Bărbatul din Vaslui a adus cu el o vioară și după ce le-a cântat separat câte o melodie, acesta i-a oferit prilejul lui Viorel de a cânta la un asemenea instrument.

„Eu vreau să vă cânt, ție o melodie, numai o strofă... Și Veronicăi, o melodie. (...) Nu am cutie la ea pentru că am luat-o din târgul de mașini, de la Bacău și am luat-o fără arcuș. I-am dat 30 de lei”, a spus bărbatul pentru Acces Direct.

Omul le-a povestit acestora că a plecat spre București după ce și-a terminat treaba în gospodărie, Veronica și Viorel fiind foarte importanți pentru el.

„Am plecat aseară la ora 19:00 de la Vaslui, după ce... Că noi avem animale, după ce am muls vacile, la ora 19:00”, a mai spus bărbatul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro