Veronica, singură în platou! Vulpița a alergat desculță după soțul ei, dar a rămas... singură? Ce l-a făcut pe Viorel să răbufnească / VIDEO

Veronica, singură în platou! Vulpița a alergat desculță după soțul ei, dar a rămas... singură? Ce l-a făcut pe Viorel să răbufnească / VIDEO © Captură Video

Veronica și Viorel au fost din nou protagoniștii unul scandal uriaș. Ieri, după sfârșitul emisiunii, cei doi soți și-au aruncat cuvinte dure, reproșuri și amenințări. La un moment dat, soțul Vulpiței a amenințat că pleacă la gară, iar acum ea nu mai știe nimic de el. A rămas aceasta singură?

Problemele se țin lanț de Veronica și Viorel. Cuplul Stegaru este din nou zdruncinat de certuri aprige, acestea terminându-se cu amenințarea lui Viorel. Sătul de dispute, acesta i-a transmis soției sale că pleacă la gară.

Ceea ce l-a scos din sărite pe Viorel a fost faptul că Veronica i-a reproșat că se simte controlată de acestea. La auzul acestor vorbe, bărbatul a plecat din încăpere, amenințând că se va întoarce la Blăgești. 

„Vrea să plece la gară... drum bun!”, i-a spus Veronica.

Deși la început Veronica se arăta foarte indiferentă la spusele bărbatului, Veronica a luat-o apoi la fugă, în picioarele goale, pentru a-l opri din drum.

Astăzi, Veronica s-a prezentat singură în platoul Acces Direct și extrem de supărată. Tânăra din Blăgești a povestit că i-a blocat acestuia numărul de telefon și i l-a șters din agenda de contacte.

„El degeaba poate să încerce. Oricum i-am blocat numărul de telefon”, a spus Vulpița.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro