Vica Blochina a fost trădată de o bună prietenă! Primele declaraţii ale vedetei

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina a fost trădată de o bună prietenă! Primele declaraţii ale vedetei © captură video

A fost dezamăgită şi trădată de o bună prietenă! După ce i-a spus toate secretele, i-a furat bărbatul fără să îi pese. Vica Blochina nu s-a lăsat doborâtă şi a demonstrat din nou că este o femeie puternică. 

Recent, o postare a Vicăi Blochina cutremura lumea mondenă! Vedeta a mărturisit pe reţelele de socializare că o bună prietenă de-ale ei a trădat-o pentru a ajunge în patul iubitului ei. Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, Vica Blochina a vorbit şi despre acest subiect, deloc plăcut. 

Vica Blochina şi-a spus supărările, foarte clar, pe reţelele de socializare. În urmă cu câteva zile, vedeta a scris un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare. A povestit că una dintre cele mai bune prietene ale sale a trădat-o doar pentru a-i fura bărbatul. Marţi, la Antena Stars, Vica Blochina a explicat ce s-a întâmplat, de fapt. 

Vedeta a învăţat de-a lungul timpului că în viaţă poţi fi dezamăgit de oamenii de la care chiar nu te aştepţi. Aşa cum a păţit şi ea cu cea pe care o considera o bună prietenă. Vica Blochina a precizat că e nevoie de un singur moment care să-ţi dea viaţa peste cap. Vorbe urâte, secrete spuse la toţi cei din jur. Aşa s-a ajuns de la "prietenie" la "dezamăgire".

"Şi la vârsta asta şi la 20 de ani, şi la 19 ani poţi să fii dezamăgit de oameni şi să ai nişte experienţe la care nu te aştepţi, mai ales când nu te aştepţi, mai ales vizavi de prieteni... Cumva, m-am enervat pe moment şi asta a fost. Este selecţia naturală, doar că, de multe ori, nu ştii la cine să te aştepţi. Ai o prietenă căreia îi povesteşti nişte lucruri şi te cunoaşte foarte bine, creşti copii împreună, te vezi zilnic şi dintr-odată vine ceva şi îţi dă peste cap tot. Te-a trădat, ţi-a făcut lucruri urâte, te-a vorbit pe la spate foarte urât, ţi-a povestit secretele la toată lumea... Câteodată e mai bine să nu mai ajungi să faci aceste greşeli. Şi să faci greşelile astea la 20 de ani, nu la 40 de ani, când ai alte aşteptări de la oamenii din jur", a declarat Vica Blochina la Antena Stars. 

Vica Blochina, mesaj dur pentru prietena care a trădat-o

"Cam cum se trădează prietenele! Când două femei stau de vorba la o cafea, la un pahar de vin şi se destăinuie una celailalte despre iubirile lor, despre relaţiile lor şi se sfătuiesc şi se ascultă, între acele femei se instalează clar o relaţie de complicitate, de încredere. Aşa suntem toate, avem nevoie să auzim din gura alteia ceva ce nu avem curajul să spunem sau să vedem clar un lucru! În general, femeile au nevoie una de alta! Aşa am făcut şi eu cu "prietena mea" sfătoasa mea prietenă! Am crescut copii împreună! Şi aşa a fost o bună bucată de timp... Ce s-a întâmplat cu ea, cu noi, nu ştiu! Ştiu doar că m-a trădat în modul cel mai josnic pentru a intra în patul iubitului (partenerului) meu. Tot ce am vorbit, m-am destăinuit, m-a sfătuit, toată complicitatea feminină a tradat-o", a transmis Vica Blochina pe reţelele de socializare în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro