VIDEO / A trăit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă! Povestea care bate orice telenovelă. Bărbatul nu vrea să renunțe la niciuna

VIDEO / A trăit cu soția și amanta de 18 ani în aceeași casă! Povestea care bate orice telenovelă. Bărbatul nu vrea să renunțe la niciuna © Captură Video

Viața bate filmul! Un bărbat de 39 de ani a trăit în aceeași casă și cu nevasta și cu amanta de doar 18 ani. După ce a alergat după doi iepuri, acesta a rămas fără niciunul. Acum, Alin regretă și le vrea înapoi pe amândouă!

Povestea bărbatului de 39 de ani întrece orice telenovelă. Nemulțumit pe deplin de căsnicia sa, acesta și-a adus și vecina în aceeași casă. Chiar dacă are 5 copii, Alin nu a ținut cont de nimic și a dormit până și în aceeași cameră cu amanta și unul dintre băieții săi de doar 12 ani.

Maria, soția lui Alin nu vrea să mai audă de el, așa că și-a luat copiii și a plecat de acasă. Potrivit spuselor sale, bărbatul și-a adus amanta în casă de pe data de pe 27 ianuarie. 

„Pe 27 ianuarie mi-a adus-o. Ea avea 17 ani. A împlinit 18 ani. Majoratul l-a făcut la el în casă, la mine în casă. Avea soț, soțul era la muncă. Avea fetiță de 2 ani jumate. La 13 ani jumătate a rămas însărcinată și nici nu știe cu cine încă”, a spus Maria la Acces Direct.

Nevasta soțului iubăreț a povestit că deși avea o bănuială încă de la început că Alin o înșeală, Maria nu a vrut să creadă acest lucru.

„De astă primăvară, anul trecut, el a început să umble cu ea. Îl chema la ea, ba să-l ajute la un covor... Când am văzut că ea tot îl suna... Avea numărul ei și îl suna încontinuu. Când pleca soțul ei la treabă, ea îl suna în urma lui”, a mai spus soția soțului iubăreț.

Planurile bărbatului nu a decurs așa cum a vrut, astfel că, după ce a trăit o viață dublă timp de 8 luni, Alin a rămas fără niciuna și le vrea cu disperare înapoi... pe amândouă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro