VIDEO / Adda şi Carmen Grebenişan, faţă în faţă. Ce şi-au spus acestea, după ce cântăreaţa a fost extrem de supărată pe decizia blondinei, la "Asia Express"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Adda şi Carmen Grebenişan, faţă în faţă. Ce şi-au spus acestea, după ce cântăreaţa a fost extrem de supărată pe decizia blondinei, la "Asia Express" © Captură Video

"Asia Express" a fost o experienţă unică pentru fiecare echipă. Vedetele au avut parte de situaţii inedite, unele dintre ele cauzând şi situaţii neplăcute între concurenţi. Între echipele formate din Adda şi Cătălin şi Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au existat câteva neînţelegeri, în urma cărora cântăreaţa şi soţul ei au fost extrem de supăraţi.

Adda şi Cătălin au fost foc şi pară pe Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan la "Asia Express", după ce echipa blondelor i-au nominalizat să intre în cursa pentru ultima şansă. Invitată la "Răi da' Buni", Carmen a mărturisit că nu regretă nici acum decizia luată, deoarece, după spusele ei, au avut un motiv întemeiat.

"Nu pot să zic că-mi pare rău pentru alegerea făcută, cred că era una corectă, adică echilibrată chiar din punctul ăla de vedere pe care l-am explicat. Erau două echipe de bărbaţi, acolo, la ultima şansă şi ea era singura echipă care nu a intrat la ultima şansă niciodată şi avea şi un bărbat în componenţă", a spus Carmen Grebenişan în cadrul emisiunii.

Invitat alături de frumoasa blondină, Oase i-a luat apărarea şi a susţinut că indiferent ce decizie ei, oricine se va supăra pentru hotărârea făcută, atunci când echipele sunt numite la cursa pentru ultima şansă.

"Orice ai zice acolo, când este la vot nu contează. Cum poţi s-o zici, nu contează. De aia câteodată e bine să zici: "asta". De ce? Nu mai contează", a spus Oase la "Răi da' Buni".

Din fericire, supărarea a trecut, iar Adda se declară acum împăcată cu situaţia. Ea şi soţul său nu le poartă pică celor două blondine, declarând că a fost ceva doar de moment.

"Nu, în niciun caz. Sunt foarte bine. Pe moment te superi, dar după aia am înţeles, este un concurs. Viaţa de aici nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în "Asia Express". A fost o reacţie la cald, firească cumva şi aia e, mergem înainte", a spus Adda printr-o intervenţie telefonică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro