VIDEO / Anamaria Prodan, impresionată de cadoul primit din partea unei femei pe care a ajutat-o să rămână în viață. Elvira suferea de leucemie

VIDEO / Anamaria Prodan, impresionată de cadoul primit din partea unei femei pe care a ajutat-o să rămână în viață. Elvira suferea de leucemie © Captură Video

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o inimă de aur. Deși are un statut la care mulți aspiră, sexy impresara nu a uitat să le ofere o mână de ajutor persoanelor nevoiașe. La fel a făcut și în cazul Elvirei, o femeie care suferea de leucemie. Astfel, datorită ajutorului Aneimaria Prodan aceasta a reușit să rămână în viață, iar în semn de recunoștință i-a oferit un cadou emoționant.

Fanii emisiunii „Prodanca și Reghe. Prețul succesului” au putut fi martorii unui moment încărcat de emoție. Anamaria Prodan a primit din partea unei femei pe care a salvat-o de la moarte un cadou special, ce i-a adus zâmbetul pe chip celebrei impresare.

Femeia i-a oferit AneiMaria Prodan în dar mai multe cadouri de suflet, fiind realizate manual. Printre acestea se numără magneții de frigider persoanlizați special pentru frumoasa impresară și săpun de glicerină.

Ceea ce a impresionat-o și mai mult pe Anamaria Prodan a fost scrisoarea primită din partea fetiței Elvirei. Copila i-a adresat câteva cuvinte înduioșătoare, mulțumindu-i din suflet că datorită ei mama sa trăiește.

„Pentru Anamaria Prodan. Datorită lui Dumnezeu și ție, mama mai trăiește. Mulțumesc din inimă. Îmi plac rochiile tale...”, este o parte din scrisoarea trimisă de fetiță.

La rândul său, Anamaria Prodan a sunat-o pe Elvira și i-a mulțumit pentru cadou, mărturisind că se bucură că se simte bine și urându-i multă sănătate.

„Săru' mâna din suflet! Sunt superbe, iubita mea! (...) Deci... să-ți dea Dumnezeu toată sănătatea din lume!”, i-a spus Anamaria Prodan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro