VIDEO / Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea: „Nu va fi la notar”

VIDEO / Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea: „Nu va fi la notar” © Instagram

Între Andreea Bălan și George Burcea pare să nu mai existe cale de întoarcere. Acest lucru a fost confirmat și de cântăreață, fiind în continuare hotărâtă să divorțeze de soțul său. Iată cum se va desfășura divorțul!

Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton, motiv pentru care sute de fani au fost extrem de dezamăgiți atunci când aceștia au anunțat că se despart. Între ei lucrurile nu par să mai stea deloc bine, deoarece sunt hotărâți în contiuare să divorțeze.

Andreea Bălan este foarte decisă în ceea ce privește despărțirea de George Burcea. Artista a declarat că urmează să depună actele, însă divorțul nu va avea loc la notar, ci la tribunal. Motivul? Copiii. Potrivit spuselor cântăreței, dacă nu le-ar fi avut pe Ella și Clara, divorțul ar fi putut să aibă loc la notar.

 „Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii. (...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

Deși tribunalele se aibă într-o pauză, din cauza pandemiei de coronavirus, artista a declarat că situația dintre ea și George Burcea rămâne la fel. Ba mai mult, Andreea Bălan a spus că nu vrea să-i mai fie asociată imaginea cu soțul său. În ceea ce le privește pe fetițe, acestea vor rămâne la ea.

„Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a mai spus artista în cadrul emisiunii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro