VIDEO / Andreea Bălan, primele declarații despre petrecerea de un an a fiicei sale Clara. Cum a decurs întâlnirea cu George Burcea

VIDEO / Andreea Bălan, primele declarații despre petrecerea de un an a fiicei sale Clara. Cum a decurs întâlnirea cu George Burcea © Instagram

Vestea că Andeea Bălan și George Burcea s-au despărțit a zguduit întreg showbizul autohton, mai alrs că cei doi au împreună două fetițe superbe. Mezina familiei, Clara, și-a aniversat prima zi de naștere, eveniment la care au participat atât mama, cât și tatăl ei. Iată cum a decurs întâlnirea dintre cei doi părinți!

Bucurie mare în familia Andreei Bălan. Clara, fetița ei a împlinit de curând un anișor. Această ocazie specială nu avea cum să treacă fără să fie sărbătorită, astfel că artista nu a stat pe gânduri și i-a organizat micuței o petrecere. La aceasta a participat și George Burcea, iar cântăreața a povestit acum, pe îndelete, cum a decurs întâlnirea cu tatăl copiilor săi.

Andreea Bălan a povesit la „Agenția VIP” printr-o intervenție telefonică, având în vedere că este izolată în casă, faptul că petrcerea Clarei a fost una destul de restrânsă. Evenimentul a avut loc acasă la nașii săi. Potrivit spuselor artistei, Andreea Bălan nu a făcut o petrecere mai fastuoasă, deoarece a ținut cont de ceea ce s-a petrecut în ultimul timp între ea și George Burcea.

 „Am decis să fac ceva foarte restrâns. Și împreună cu nașii am decis să facem la Monica și Aurelian Temișan acasă. În alte circumstanțe probabil aș fi făcut o petrecere mai mare, dar ținând cont de ceea ce s-a întâmplat între noi în ultimul timp am zis că nu mai se cade să facem o petrecere mare, să facem o petrecere restrânsă, cu 20 de oameni.”, a spus Andreea Bălan.

În continuare, vedeta a mărturisit că s-a simțit foarte bine la petrecere, deoarece au participat foarte mulți copii.

„Au venit colegele mele de scenă, dansatoarele mele care au copii și a fost așa o petrecere cu și pentru copii și a durat vreo patru ore și am mâncat. Am făcut două torturi și atât. În rest nu am dezbătut ceva personal. Pur și simplu am socializat, după cum se vede în imagini, ne-am distrat. Oricum mai multe imagini vor apărea pe vlogul meu joi”, a mărturisit Andreea Bălan.

În ceea ce-l privește pe George Burcea, Andreea Bălan a spus că nu au discutat nimic în ceea ce-i privește pe cei doi, deoarece între ei lucrurile s-au încheiat și urmează să depună actele de divorț.

„În momentul în care suntem în public nu dezbatem absolut nimic altceva și de altfel și acum relațiile noastre sunt foarte simple, strict legate de fete. Nu interesează să discutăm nimic altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separați în fapt și urmează să depunem și actele”, a mai spus artista.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro