VIDEO / Andreea Marin, zâna bună pentru "păpuşa de la Glina". Ce cadouri impresionante a primit adolescenta din partea vedetei

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Andreea Marin, zâna bună pentru "păpuşa de la Glina". Ce cadouri impresionante a primit adolescenta din partea vedetei © Captură Video

Povestea "păpuşii de la Glina" a făcut o ţară întreagă să lăcrimeze. Andreea Marin a fost extrem de impresionată de viaţa adolescentei, astfel că, i-a făcut acesteia nişte cadouri de suflet, pe care fata cu ochi de smarald şi le dorea de foarte mult timp.

Invitată la "Răi da' buni", Adina, cunoscută ca "păpuşa de la Glina" a venit însoţită de mama ei şi a mărturisit care sunt cele mai arzătoare dorinţe ale sale. Pe lângă faptul că visează la o casă în care să poată locui alături de familia sa, adolescenta are şi alte visuri, potrivite oricărei fete de vârsta ei.

Curând, adolescenta de o frumuseţe răpitoare va participa la banchetul organizat în clasa a VIII-a. Din păcate însă, în dulapul fetei nu se găsesc multe haine, mai ales că unele dintre ele i-au rămas mici. Andreea Marin i-a îndeplinit visul şi i-a oferit drept cadou două rochii superbe, una albă, sclipitoare şi una neagră, exact pe gustul "păpuşii de la Glina".

"Înainte de toate, ai trăit o viaţă grea, dar acum în faţa ta se deschide o altă cale, pentru că multe inimi, de acolo, de acasă, cunoscându-te au început să bată pentru tine. Au început să bată pentru familia ta, nu doar pentru tine. Şi pentru că tu ai ales această cale, a lumii care dezvăluie frumuseţea către ceilalţi m-am gândit că ţi-ar fi fost potrivite aceste rochii minunate, create azi noapte pentru tine de către o creatoare la care ţin foarte mult, care mă îmbracă şi pe mine", i-a transmis Andreea Marin în cadrul emisiunii, vizibil impresionată de viaţa fetei.

În acelaşi timp, Andreea Marin a susţinut-o pe frumoasa adolescentă să-şi continuie şcoala, deoarece doar în acest fel va reuşi să ajungă la o carieră de succes.

"Fără şcoală nu vei face multe. Nici pe tărâmul modelling-ului", i-a spus vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro